Vilmos állítólagos szeretője ott volt apja koronázásán – így nézett ki

2023. május 18.
Katalin riválisa III. Károly koronázásán rendkívüli összeállításban jelent meg: londoni dizájner ruháját viselte, amihez egy ugyanolyan cipőt párosított, amit néhány nappal előtte még a walesi hercegné viselt.
Az állítólagos harmadik egy Rose Hanbury nevű nő volt.

Rose Hanburyt régóta a leendő király állítólagos szeretőjének tartják. A Cholmondeley család régi és szoros barátságot ápolt Katalinnal és Vilmossal: szomszédok is voltak, időnként feltűntek közös társaságban is, így valószínű, hogy Kate és Rose közeli ismerősök vagy netalán barátok voltak. Aztán felröppentek a pletykák azzal kapcsolatban, hogy Vilmos valójában szorosabb kapcsolatot ápol Rose-zal. A pletykák természetesen nem kerültek megerősítésre, de nem is cáfolták meg őket.  

Abban nincs semmi meglepő, hogy Cholmondeley-ék nemesi családként jelen voltak az apátságban a koronázáson, de a sajtó és a királyi rajongók persze rögtön elkezdték keresni a jeleket Rose ruhájában és viselkedésében, illetve összehasonlítani Katalinnal az állítólagos szeretőt. 

Szembetűnő a hasonlóság Katalin és Rose között.

Szembetűnő a hasonlóság Katalin és Rose között

Ugyanabban a cipőben jelent meg, mint Katalin

A koronázásra Rose krémszínű-fekete kreppruhában érkezett, az outfiten egyértelműen Kate Middleton stílusa köszönt vissza. Az Ossie Clark for Quorum márkájú ruhát hegyes cipővel és fekete fátyolos fejpánttal egészítette ki. Divatszakértők szerint Rose ruhája igazi ritkaság, az 1970-es években készítette a tervező. Noha a walesi hercegné valószínűleg soha nem venne fel nyitott sarkú cipőt koronázásra, egy hivatalos rendezvényen pontosan ugyanilyen cipőben látták…

Brit hagyomány szerint elegáns rendezvényeken nem maradhat el a nők fejéről a kalap.

Brit hagyomány szerint elegáns rendezvényeken nem maradhat el a nők fejéről a kalap

Forrás: Marie Claire Russia