Ördög Nóra kislánya légtornászként debütál a Fővárosi Nagycirkuszban

2024. március 22.
Ördög Nóra kislánya, Mici a hétvégén légtornászok között fog versenyezni az első helyért.
Ördög Nóra

Ördög Nóra lánya a levegő meghódítására készül. A 10 éves Nánási Micinek ez lesz az első légtornaversenye, és bár szerepelni ő fog, izgulni anyukája, Ördög Nóra izgul majd helyette. 

A Mokkában mesélt arról az Ördög Nóra – Nánási Mici anya-lánya páros, hogy hogyan is csöppent a kislány ebbe a világba. Az aktív kisgyerek sok sportot kipróbált már, de nagyon úgy tűnik, hogy a légtorna lesz az igazi szerelem. Mici felkészülését Vincze Tünde légtornatanár segíti, aki szerint Ördög Nóra lánya valódi őstehetség. 

Sok anyuka kaphat a szívéhez, ha gyermekét köteleken lógva látja a levegőben spárgázni, és nincs ezzel máshogy Ördög Nóra sem. „Nem nagyon lehet megszokni, hogy Mici ilyen veszélyes dolgokat csinál a magasban” – ismerte be a műsorvezető. Ugyanakkor hisz lánya képességeiben és magabiztosságában, nem is ok nélkül.

Ördög Nóra és Nánási Pál nagyobb gyermeke elmondta az interjúban, hogy ő maga igazából nem egy félős típus, és bízik annyira a reflexeiben, hogy ha bármi veszélyt érezne, időben el tudja kapni a kötelet.

A TV2 műsorvezetőjének nagy szívfájdalma, hogy nem fogja élőben látni a kislánya fellépését. A verseny időpontjában Ördög Nóra ugyanis már az Ázsia Expressz legújabb részének forgatásán lesz, de férjétől és szüleitől várja majd a képes és videós beszámolókat a versenyről.

Forrás: tv2play.hu    Fotó: Centrál archív