Lady Gaga szívszorító fotóval emlékezett a 96 évesen elhunyt Tony Bennettre

2023. július 31.
Július 21-én, 96 éves korában elhunyt a legendás amerikai énekes, Tony Bennett. A legenda halálától most Lady Gaga is megemlékezett.
lady-gaga-joker-harley-quinn

Tony Bennett nyolcvanöt éves karrierje során tizennyolc Grammy-, két Emmy-, illetve egy Grammy-életműdíjat is begyűjtött, utolsó nagy sikerét pedig Lady Gagával együtt érte el, mikor kiadták 2021-ben a Love For Sale című közös lemezüket.

Lady Gaga egészen idáig nem beszélt zenésztársa haláláról, tegnap este viszont megosztott az Instagram-oldalán egy megható megemlékezést. A 37 sztár egy szívszorító közös fotót posztolt magáról és a legendás énekesről, és a poszt mellé írt hosszú, érzelmes szövegben a kapcsolatukra is visszaemlékezett.

„Örökre hiányozni fog a barátom. Hiányozni fog, hogy együtt énekelhessek vele, felvételt készíthessek vele, beszélgethessek vele, együtt állhassunk színpadon” – kezdte a megemlékezését Lady Gaga, majd hangsúlyozta, hogy a Tony Bennett-tel való kapcsolata nagyon is valódi volt, nem csak az üzletről szólt. „Nem színjáték volt. A kapcsolatunk nagyon is valódi volt. Persze tanított a zenéről és a show-bizniszről, de nagyon sok bölcsességet is átadott.”

Fotó: Getty Image