Végre itt vannak az első jelmezes képek Lady Gaga Harley Quinnjéről

2023. március 29.
Nemrég jelentek meg az első fotók a Joker: Folie á Deux című film forgatásáról, amelyben Lady Gaga kelti életre az ikonikus képregényes antihősnőt, Harley Quinnt.
Lady Gaga egy Valentino sajtóeseményen 2020-ban

Folyamatban van a Joaqiun Phoenix főszereplésével készült Joker című film második részének forgatása, melyben a főszereplő partnerét, Harley Quinnt Lady Gaga fogja megszemélyesíteni. A Joker: Folie á Deux címmel forgó mozi egyik nagyjelenetét rögzítették a hétvégén New Yorkban, közel 700 statiszta és az énekesnő részvételével.

Nagy várakozás övezte az új Harley Quinn karakter feltűnését, hiszen Lady Gaga sokszor jelent már meg váratlan szettekben mind a vörös szőnyegen, mind koncerteken és videóklipekben. Eddig csupán egy Instagramon felbukkanó, Gagát csak profilból mutató képet láthattunk, amelyről mi is írtunk, de most megtörtént a nagy leleplezés. Quinn karakterénél minden adott volt a teljes megőrüléshez, ruhákban és színművészetileg is, ehhez képest az énekesnő által megszemélyesített karakter első látásra elég visszafogott megjelenésű.

Merész smink, lenőtt haj, ez Lady Gaga Harley Quinnje

Merész smink, lenőtt haj, ez Lady Gaga Harley Quinnje

Ez a Quinn lenőtt hajjal, egyszerű, már-már kopottasnak tűnő piros blézerben, bőrszoknyában és a karakter védjegyét, a kárómintát felvonultató felsőben és harisnyában van a képeken. A szakadt harisnya, az elfolyt, szándékosan nem precíz smink és a hátranyalt frizura sokat sejtet Harley lázadó személyiségét illetően.

Lady Gaga az új Harley Quinn

Lady Gaga az új Harley Quinn

Úgy tűnik, Margot Robbie harsány, extravagáns, flitteres, csajszis Quinnje után egy  külsőre visszafogottabb, a Joaquin Phoenix által megformált Jokerrel harmonizáló őrület várható majd a Lady Gaga karaktertől.

Forrás: vogue.com, Fotó: Getty Images