Lady Gaga milliókkal kevesebbet kap a Joker folytatásáért, mint Joaquin Phoenix

2024. február 22.
Sokan epekedve várják a Joker folytatását, amelyben Joaquin Phoenix mellett a popsztár, Lady Gaga is feltűnik. Nemrég pedig az is nyilvánosságra került, hogy Joaquin milliókkal többet fog kapni alakításért, mint az énekesnő.
Lady Gaga és Joaquin Phoenix az új Joker-film forgatásán

Egyre izgatottabb a közönség Todd Phillips legújabb Joker filmje kapcsán, pláne, miután kiderült, hogy a főszereplőt alakító Joaquin Phoenix mellett Lady Gaga is fel fog tűnni, mégpedig nem is akármilyen szerepben. A popsztár már megcsillogtatta színészi tehetségét a Sin Cityben, az American Horror Storyban, na meg persze a nagy sikert arató Csillag születikben is. Az énekesnő ezúttal egy teljesen más karakterben fogja kipróbálni magát, ugyanis Harley Quinn bőrébe bújik majd, ami mellé persze borsos fizetés is társult. 

Nemrég nyilvánosságra kerültek a Joker-folytatásáért járó díjazások. A források szerint Joaquin Phoenix 20 millió dollárt, azaz több mint 7 milliárd forintot kap azért, hogy ismét Joker szerepét alakítsa. Eredetileg 4,5 millió dollárt fizettek neki az ikonikus alakításáért, majd később elnyerte a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat. Meglepő azonban, hogy Lady Gaga, a film másik főszereplője állítólag jóval kevesebb összeget fog kapni a vállalattól. A hírek szerint 8 millió dollárral kevesebbet, azaz 12 millió dollárt fizet az énekesnőnek.

Láthatóan nagy reményeket fűznek a Joker második részéhez, hiszen több mint kétszer annyi pénzt költöttek a folytatás megvalósítására. Míg az első rész gyártási költsége 60 millió dollár volt, addig a várva várt folytatás a hírek szerint közel 200 millió dollárnál jár. 

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images