Angelina Jolie és 15 éves lánya olyanok, mint két tojás

2024. április 05.
Angelina Jolie és Brad Pitt-tel közös 15 éves lánya, Vivienne, a színésznő új musical-előadását nézték meg együtt – amibe állítólag Vivienne is besegített.
Angelina Jolie

A médiában leginkább az Angelina Jolie és Shiloh Jolie-Pitt közötti hasonlóságot szokták kiemelni, pedig a színésznő 15 éves lánya, Vivienne is kiköpött anyja! Az anya-lánya páros szerdán tűnt fel a The Outsider című musical előpremierjén, ahol mindketten beálltak a stábbal közös fotóra. Az előadás egyébként a Tom Cruise, Matt Dillon és Patrick Swayze főszereplésével készült ikonikus 1983-as mozi adaptációja, amit április 11-én mutatnak majd be a New York-i Broadwayen. A musicalnek Angelina Jolie az elsődleges producere, de állítólag maga Vivienne is részt vett a darab körüli munkálatokban.

Ikertornyok

A közös stábfotón Angeline Jolie diszkréten mosolyog a jobb szélen egy fekete felsőben és oversize napszemüvegben, míg Vivienne a kép közepén mosolyog egy halványkék Nike melegítőfelsőben. Nem is tudnák letagadni a hasonlóságot!

Angelina Jolie és 15 éves lánya olyanok, mint két tojás

Angelina Jolie és 15 éves lánya olyanok, mint két tojás

Angelina Jolie korábban azt mondta, Vivienne nemrégiben nagyon elkezdett érdeklődni a színház iránt. A színésznő úgy fogalmazott, Vivienne az „anyjára emlékezteti”, aki nem akar mindenáron a figyelem középpontjában lenni, hanem megelégszik azzal, ha más kreatívokat támogathat. Angelina Jolie szerint Vivienne nagyon komolyan veszi a színházi munkát, amiben egyelőre még keresi a helyét, de nagy alázattal dolgozik, hogy megtalálja azt a pozíciót, amiben a legjobban hozzájárulhat az előadások sikeréhez.

A friss darabról egyelőre nem lehet sokat tudni, de a közös fotón feltűnik az eredeti film egyik hőse, Matt Dillon is, így sokak szerint az sem kizárt, hogy a többi sztár is cameózik majd a musicalben.

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images