Angelina Jolie végleg búcsút mondott barna fürtjeinek, a színésznő teljesen szőke lett

2024. február 23.
Angelina Jolie már a tavalyi évben elkezdte kiszőkíteni barna fürtjeit, most azonban teljesen szőke hajkoronával kapták lencsevégre. Mi tagadás, a színésznő szőke frizurával is csodásan néz ki!
Szőke hajjal kapták lencsevégre Angelina Jolie-t

Angelina Jolie ikonikus stílusához már évtizedek óta hozzátartoznak a hosszú barna fürtjei, ami már-már a védjegyé vált. A színésznő most szinte az egész világot sokkolta új hajkoronájával, ugyanis nemrég világos szőke hajszínnel kapták lencsevégre. Angelina Jolie szinte felismerhetetlen volt, miközben az újonnan megnyitott ruhaüzletéből sétált ki. 

A hollywood-i színésznő már a tavalyi évben elkezdte szőkíteni a haját, amivel nem kis meglepetést okozott, hiszen legutóbb 24 évvel ezelőtt láthattuk hasonló frizurával. A legfrissebb képeken a laza, barna loknik helyett már egyenes, melírozott és kicsivel rövidebb szőke tincsek köszönnek vissza. 

A szokatlan hajszínétől függetlenül Angelina Jolie ismét bebizonyította, hogy még az utcán is stílusosan öltözködik. A fekete kabátja mellé ugyanis egy nagy, fekete válltáskát választott, amelynek pántján az Észvesztő című filmből szerepel egy idézet. Legutóbb egyébként éppen ebben a filmben viselt a mostanihoz hasonló frizurát. 

Jolie és a Chloé divatház tavaly májusban jelentette be, hogy egy közös női ruhakollekción dolgoznak. Elegáns ruhákra, laza szabásokra és réteges darabokra számíthatunk, amely nemcsak tükrözni fogja a divatház jellegzetes stílusát, de visszaköszön a színésznő minimalista, azonban annál elegánsabb ízlése is.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images