Angelina Jolie a bíróságon alázta meg Brad Pittet

2024. március 21.
Angelina Jolie és Brad Pitt közös tulajdonával kapcsolatban már évek óta zajlik a bírósági csatározás, azonban úgy tűnik, hogy végre pont került az ügy végére. A bíró ugyanis az Oscar-díjas színésznő javára döntött.
Szőke hajjal kapták lencsevégre Angelina Jolie-t

Angelina Jolie és Brad Pitt között már évek óta zajlik a bírósági csatározás, mivel nem tudtak megegyezni a közös borvidékük eladásával kapcsolatban. A borvidék azért is került középpontba a bíróságon, mivel az Oscar-díjas színésznő el szerette volna adni a közösen vásárolt terület felét, azonban Brad Pitt ügyvédjei azzal tiltakoztak, hogy ez veszélyeztetné a borbizniszt.  

Az éveken át tartó bírósági eljárásnak azonban most úgy tűnik, hogy végre pont került a végére. A múlt héten a bíró ugyanis Angelina Jolie javára döntött, és Brad Pitt hét követeléséből ötöt el is utasított. 

„A bíró elutasította Mr. Pitt követelésének nagy részét, mert nincsen jogalapjuk” – mondta Angelina Jolie ügyvédje, Paul Murphy, majd hozzátette azt is, miszerint ez a per soha nem az üzletről szólt. 

„Soha nem üzleti vitáról volt szó, hanem pusztán súlyos visszaéléseket próbált eltussolni. Örülünk, hogy a bíró elutasította Pitt úr panaszainak nagy részét.” 

Az ügyvéd elmondása alapján Angelina Jolie ennek ellenére nem táplál haragot egykori férje iránt. Reméli, hogy mindennek tudatában Brad Pitt abbahagyja a támadásait és segíti őt abban, hogy a családi életük is rendeződjön.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images