Imádják a netezők Chrissy Teigen filter és retus nélküli fürdőruhás anyutestét

2024. április 05.
Chrissy Teigen thaiföldi nyaralásukon villantotta meg anyutestét fekete bikiniben, és mindenki odavan érte.
Chrissy Teigen

Chrissy Teigen és családja épp Ázsiában töltődnek fel.

John Legend énekes felesége, Chrissy Teigen pár napja közvetíti Instán, hogy mik történnek hatfős családjukkal Thaiföldön. A modell édesanyja innen származik, így Chrissy Teigen nagyon otthonosan és felszabadultan érzi magát az országban.

Megosztott pár fotót egy hajókirándulásukról is, amin egy fekete bikiniben pózol. A követők pedig teljesen odáig vannak, hogy Chrissy Teigen, három gyerek megszülése után, mindenféle photoshopolás nélkül vállalja testét, úgy, ahogy van.

Chrissy Teigen fotója alatt ömlenek a hálálkodó kommentek nőktől és anyukáktól. Sokan leírták, mennyire örülnek annak, hogy van még olyan celeb, aki nem filterezi és retusálja halálra a képeit, és nem érzi azt, hogy szégyellnie kéne a testét.

A négygyermekes édesanya Chrissy Teigen mindig is komoly szószólója volt a természetességnek és az ezzel járó „tökéletlenségnek”. Egy korábbi interjújában arról beszélt, hogy igyekszik ezt a gyermekeinek is átadni, főleg legnagyobb lányának, Lunának. 

„Ő egy kicsit perfekcionista – és mint kiderült számomra az elmúlt években, egy kicsit én is az vagyok” – nyilatkozta lányáról Chrissy Teigen. – „Igyekszem neki elmondani, hogy nem kell mindennek tökéletesnek lennie az életben, és nagyon sok öröm és szépség van a tökéletlenségeinkben is, és ne legyen ennyire kemény magával. Ilyenkor persze egy kicsit magamhoz is beszélek.”

John Legendnek és Chrissy Teigennek négy gyermeke van. A legidősebb lányuk, Luna 8 éves, nagyobb fiuk, Miles 6, kisebbik lányuk, Esti 1, és béranya által kihordott fiuk, Wren még csak júniusban lesz 1 éves. Az egykori Sports Illustrated-modell, Chrissy Teigen és férje 2020-ban egy 20 hetes terhességet követően vesztették el kisfiukat, Jacket.

Forrás: people.com     Fotó: Getty Images