Béranya segítségével született újabb gyereke Chrissy Teigennek

2023. június 29.
A modell és John Legend sokkolták a követőiket, amikor szerdán bejelentették fiuk születését.
Béranya segítségével született újabb gyereke Chrissy Teigennek

„Amióta az eszemet tudom, mindig is négy gyereket szerettem volna” – kezdte Chrissy Teigen a hosszú bejegyzést Instagram-oldalán, amelyben elárulta, hogy 2021-ben kezdett a béranyaságra lehetőségként tekinteni. A párnak már van egy közös lánya, a 7 éves Luna és egy fia, az 5 éves Miles.

A modell és 44 éves férje , John Legend ezt követően találkoztak a “tökéletes” béranyával, Alexandrával, akinek tiszteletére az újszülött kisfiú a Wren Alexander nevet kapta.

„Minden kívánságunk és álmunk összhangban van” – írta a 37 éves Teigen Alexandráról. „Szerettem volna a barátja lenni, azt akartam, hogy a gyerekeink játsszanak, szerettem volna együtt vacsorázni vele, a hasára akartam hajtani a fejem, és érezni a csuklást és a rúgásokat. Azt akartam, hogy az életünk része legyenek.”

A béranya éppen akkor esett teherbe, amikor Chrissy is várandós volt kislányával, Estivel, majd 5 hónappal később, június 19-én „csupán néhány perccel éjfél előtt” adott életet Wrennek.

Nem is olyan régen, 2020 augusztusában a modell bejelentette, hogy harmadik babájukat várja, de a következő hónapban életmentő abortuszt hajtottak végre rajta a placenta részleges leválása miatt. Chrissy ezután 2022 februárjában elárulta, hogy mesterséges megtermékenyítésen esett át, majd augusztusban kiderült, hogy ismét terhes.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images