Itt az első fotó Robert Pattinson gyerekéről!

2024. április 05.
Robert Pattinson menyasszonya, Suki Waterhouse tündéri analóg fotót osztott meg nemrégiben született közös kisbabájukról. Mutatjuk a képet!
brutalis-dieta-robert-pattinson

Nemrégiben robbant a hír, hogy megszületett Robert Pattinson és Suki Waterhouse első gyereke, a modell-színésznő most pedig meg is mutatta a világnak a kisbabát. Robert Pattinson menyasszonya Instagram-oldalán osztotta meg a megható analóg fotót, melyen karjában kisbabájával látható. A kép mellé azt írta: „Üdvözlünk a világban, te angyal”. A kisbaba nemét és nevét egyelőre nem fedte fel a híres páros.

Mutatjuk az intim fotót:

A tüneményes fotó alá rengeteg gratuláció érkezett: többek között Paris Hilton, Alyssa Milano, Nina Dobrev és Halsey is gratuláltak a friss szülőknek. Robert Pattinson és Suki Waterhouse elég keveset mutatnak kapcsolatukból a nyilvánosságnak, így a terhességgel kapcsolatban is sokáig csak pletykákra támaszkodhattunk. Végül aztán egyértelmű lett a helyzet, amikor Suki Waterhouse megvillantotta hasát a mexikói Corona Capital Festivalon, míg a szülésről akkor értesülhettünk, amikor március 26-án lefotózták a 37 éves Robert Pattinsont és párját, amint egy rózsaszín babakocsit tologatnak Los Angeles utcáin.

Robert Pattinson (aki korábban Kristen Stewarttal és FKA twigsszel is járt) és Suki Waterhouse a párhoz közeli források szerint 2018 nyara óta járhatnak együtt. Az Alkonyat-filmek és a Batman sztárja elvileg el is jegyezte szőke szerelmét, de esküvőre – legalábbis tudomásunk szerint – eddig még nem került sor.

Forrás: People Fotó: Getty Images