A 77 éves Cher ragyogott fiatal szerelme oldalán Milánóban

2024. április 08.
Cher és Alexander Edwards a Dolce&Gabbana milánói tárlatára látogattak el közösen, és szerelmesebbnek tűntek, mint valaha!
Cher és fiatal fiúja között nem is lehetne nagyobb a szerelem

Nem is kérdés, hogy még mindig dúl a szerelem a 77 éves Cher és barátja, a 38 éves Alexander „AE” Edwards között. A páros a napokban Milánóba látogatott, hogy megnézzék a Dolce & Gabbana: From the Heart to the Hands című kiállítást a Palazzo Realéban. A mindig elegáns Cher egy fekete-fehér oversize bundában és egy szaggatott, bő szárú nadrágban érkezett, megjelenését pedig egy szintén fekete, beret fazonú szőrmesapkával tette teljessé. Fiatal szerelme modern szabású, feketeöltöny-szettben vonult az oldalán.

Cher és AE szorosan egymás kezét fogva, boldogan mosolyogva sétáltak a kamerák kereszttüzében, egyértelműen bizonyítva, hogy a sokak által kritizált korkülönbség ellenére is nagyon boldogok együtt.

Cher és barátja nemrégiben az iHeart Radio Awards díjátadójára érkeztek együtt, ahol az ikonikus énekesnőt életműdíjjal jutalmaztak. A páros ott is alig bírta levenni egymásról a kezét: kacagva, csókokat váltva pózoltak a fotósoknak.

Cher és Edwards még 2022 szeptemberében ismerkedtek meg a Paris Fashion Weeken, a Versace következő évi bemutatóján pedig már nyilvánosan is vállalták szerelmüket, majd 2023 májusában egy rövid időre szakítottak egymással. Egy ideje azonban már lehet tudni, hogy a páros újra együtt van, és a jelek szerint szerelmesebbek, mint valaha! Cher korábban azt nyilatkozta, egyáltalán nem tervezte, hogy szerelembe esik egy több évtizeddel fiatalabb férfival, de úgy tűnik, a sors másképp hozta a dolgot.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images