Szabó Zsófi egy miniszoknyában villantotta meg tökéletes lábait

2024. április 18.
Szabó Zsófi általában mindig ízlésesen nyúl egy-egy ruhadarabhoz, ez pedig a mostani alkalommal sem történt másképp. A műsorvezető ezúttal egy miniszoknyában mutatta meg hosszú lábait.
Szabó Zsófi

Szabó Zsófi szereti meglepni a közönséget, így nemrég egy szexi fotósorozattal mutatta meg követőinek különböző arcait, máskor pedig a brutális hasizmával vette le a közönséget a lábáról. Kétségtelen, hogy nem rejti véka alá bomba alakját, hiszen már láthattuk karácsonyi miniruhában, pucérnadrágban, na meg persze irtó dögös harisnyában is. A műsorvezető szereti váltogatni a különböző stílusirányzatokat, azonban meg kell hagyni, hogy nagyon jól csinálja! Zsófit a koktélruhák mellett rengeteg elegáns kosztümnadrágban és szoknyában láthattuk már, de olyan is megesett, hogy az elegánsat és a sportos ruhadarabokat egyaránt viselte. Szabó Zsófi mindig ízlésesen nyúl a különböző darabokhoz, erre pedig a legutóbbi összeállítása is remek példa. 

A műsorvezető nemrég egy Instagram-bejegyzésben mutatta meg legújabb szettjét, amellyel szintén a sportos-elegáns vonalat képviseli. Zsófi a fekete-fehér felsőrészhez egy miniszoknyát párosított, ami kiemelte vékony és hosszú lábait. (A fotót itt tudod megnézni!)

A bejegyzéshez a következőt írta:

Bízz az életed időzítésében.

Szabó Zsófi pár héttel ezelőtt édesapja halálának 10. évfordulójáról emlékezett meg egy szívszorító bejegyzés keretein belül. A műsorvezető megható sorokat írt édesapjának, aminek köszönhetően a követői is nagyobb betekintést kaphattak Zsófi lelkivilágába. 

Forrás: Instagram Fotó: Centrál Archívum