Paris Hilton először mutatta meg 5 hónapos kislányát

2024. április 20.
Paris Hilton végre megmutatta a kislányát is. London már 5 hónapos, de a fotózáson egy családi kép is készült férjével, Carter Reummal és kisfiával, Phoenixszel közösen.
Paris Hilton gyereke

Kétség nem fér hozzá, hogy jól áll neki az anyaszerep. Paris Hilton teljesen megdöbbentette anno a világot, amikor 2023 végén elárulta, hogy megszületett második gyereke, aki a London nevet kapta. Akkor Paris Hilton gyereke hírét úgy jelentette be, hogy november 24-én Instagramon megosztott egy fotót egy csupa rózsaszín lányruháról, amelyre a London nevet hímezték. „Köszöntöm a kislányomat” – írta a fotó alá Paris Hilton. Férjével, Carter Reummal első közösen vállalt gyerekük, Phoenix akkor már 11 hónapos volt.

Paris Hilton gyereke

Úgy látszik, Paris Hilton szereti a meglepetéseket: annak idején kisfia születését is teljesen váratlanul közölte a nagyvilággal. Az akkor 42 éves örökösnő szintén a közösségi médiában jelentette be, hogy béranya segítségével megszületett kisfia, Phoenix. Ugyanígy történt London megérkezése kapcsán is. A rajongók izgatottan várták azóta is, hogy Paris Hilton gyerekeiről mikor oszt meg nyilvánosan is fotót.

Nem kellett sokat várni. Kislánya, London alig 5 hónapos, és máris megszülettek az első hivatalos fotók. A kislány az édesanyja ölében ül, rózsaszín ruhát és hozzáillő masnit visel a fején. „Bemutatkozik London Marilyn Hilton-Reum” – írta Paris Hilton gyereke fotójához. „Amióta az eszemet tudom, arról álmodoztam, hogy lesz egy London nevű lányom.” Majd így folytatta: „Annyira hálás vagyok, hogy itt van. Nagyon szeretek minden pillanatot, amit vele töltök. Phoenixszel együtt az angyalgyerekeim olyan szerelmet mutattak nekem, amelyről nem is tudtam, hogy ilyen mélyre hat, mielőtt az anyjuk lettem.”

Paris Hilton gyerekei fotója alá rengeteg gratulációt kapott, hírességek és családtagjai is kommentben gratuláltak neki.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images, Instagram