Paris Hilton szinte mindent megmutatott vadítóan kivágott ruhájában

2024. április 10.
Paris Hilton egy nagyon dögös ruhát – vagy mondjuk inkább zakónak? – viselt a tegnap megrendezett Fashion Trust U.S. Awards díjátadón.
Paris Hilton ruhája

Nem volt hiány csillogó sztárokból a 2024 Fashion Trust U.S. Awards díjátadón, amelyet kedden tartottak Beverly Hillsben. A hírességek között a 43 éves Paris Hilton is feltűnt, egy kifejezetten pikáns öltözékben. A sztár egy nagy kivágásokkal díszített fekete zakót viselt, ami alá még melltartót sem húzott. 

Paris Hilton szinte mindent megmutatott vadióan kivágott ruhájában

Paris Hilton szinte mindent megmutatott vadítóan kivágott ruhájában

Paris Hilton a szexi zakóját egy pár fekete harisnyával és magas sarkúval tette még látványosabbá.

Paris Hilton melltartót sem húzott ruhája alá

Paris Hilton melltartót sem húzott ruhája alá

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Paris Hilton nemrég kétgyerekes édesanya lett. A sztár 2023 januárjában az Instagram-oldalán jelentette be a hírt, hogy megszületett kisfia, és egy fotót is mutatott a baba apró kezéről. „Már most szavakkal kifejezhetetlenül szeretünk” – írta a 41 éves Hilton a kép mellé.

Paris Hilton később a People magazinnak így nyilatkozott: „Mindig is az volt az álmom, hogy anya legyek, és nagyon boldog vagyok, hogy Carter és én egymásra találtunk. Annyira izgatottak vagyunk, hogy együtt alapíthatjuk meg a családunkat, és a szívünk szétrobban a szeretettől a kisfiunk iránt.” Később az is kiderült, hogy a kisfiú a Phoenix nevet kapta.

De alighogy felocsúdtak a rajongók a meglepetésből, 11 hónappal első gyereke születése után a híresség egy újabb babafotót tett közzé a közösségi médiában, ezúttal egy kislányról – pontosabban kislányruhákról, második babáját ugyanis még azóta sem mutatta meg. Annyit azonban tudni, hogy Paris Hilton a kislányát Londonnak nevezte el. A sztár mindkét gyerekét béranya hozta a világra.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images