Paris Hilton ismét megmutatta bomba alakját – ezúttal rózsaszínben tündökölt

2024. április 25.
Paris Hilton évről évre elkápráztatja a közönséget különleges ruhakölteményeivel, így most sem okozott csalódást. Az énekesnő egy rózsaszín szettben mutatta meg tökéletes alakját.
Paris Hilton megmutatta bomba alakját

Paris Hilton tavaly az egész világot megdöbbentette, ugyanis 2023 januárjában jelentette be, hogy édesanya lett. Az év végén pedig azt is hírül adta, hogy megszületett második gyermeke, aki a London nevet kapta. A hírek szerint a babák béranya segítségével születtek, bár az énekesnő erről nem beszél a nyilvánosság előtt. A kétgyermekes édesanya láthatóan szereti a meglepetéseket, legyen szó magánéletről, karrierről, vagy a divatról. Akadt olyan, amikor Paris Hilton szinte mindent megmutatott a vadítóan kivágott ruhájában, de előfordult az is, hogy szexi virágoskertnek öltözött Cannes-ban. 

Paris most ismét megmutatta bomba alakját, mégpedig „tetőtől talpig” rózsaszínben. Az énekesnő szerdán a Los Angeles-i Westfield Century Cityben lévő eseményen vett részt a Tan-Luxe szervezésében. A márka önbarnítókat, illetve különböző bőrápoló termékeket árusít. Paris vasárnap jelentette be a vállalattal való együttműködését, így még a helyszínen bemutatták az új termékeiket.

Az énekesnő évről évre elkápráztatja a közönséget ikonikus megjelenésével, így láthatóan ezúttal sem okozott csalódást. Paris egy futurisztikus, csillogós rózsaszín ruhában érkezett, amelynek érdekes kivágásai kiemelték hihetetlen alakját. Megjelenését egy elegáns, szintén rózsaszínű magas sarkú és napszemüveg kísérte. Paris az összeállításhoz ezüst kiegészítőket választott, platinaszőke haja pedig ezúttal is tökéletesen passzolt a rózsaszín szettjéhez. 

Paris Hilton megmutatta bomba alakját

Paris Hilton megmutatta bomba alakját

Ugyan Paris Hilton mindig a tökéletességre törekszik, ha különböző megjelenésekről van szó, azonban az utóbbi időben az anyaságé a főszerep.

„A gyerekeim a szeretet egy olyan formáját mutatták meg, amelyről nem is tudtam, hogy létezik” – mesélte. 

A sztár azt is elárulta, hogy a Sia című dalát az anyaság útja ihlette. 

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images