Eva Longoria ebben az olcsó, de csoda szép ruhában vonult először Cannes-ban

2024. április 03.
Eva Longoria saját bevallása szerint azt sem tudta, mi fán terem Cannes, mikor magára öltötte ezt az arany ruhát.
Eva longoria

Eva Longoria nem csinált nagy hűhót az első cannes-i vörös szőnyeges bevonulásából.

A Született feleségek sztárja 2005-ben, a műsor indulása után egy évvel látogatott el először a francia film fővárosába. Akkoriban Eva Longoria a Melrose Avenue-n, egy Los Angeles-i bevásárlóutca egyik butikjában látta meg a ruhát, amit végül felvett aznap este. Eva Longoria elárulta, hogy a ruha 40 dollárba, mai áron kb 15.000 Ft-ba került, és úgy érezte, pont jó lesz a cannes-i vörös szőnyeges bevonulására. 

Az akkor 30 éves Eva Longoria végül mesésen festett a rendezvényen. Az arany, fényes anyagból kötött, hátul horgolt betéttel ellátott ruha szinte teljesen szabadon hagyta a hátát, és kiemelte csodás alakját. Ahogy Eva Longoria az Instagramon megosztott nosztalgiafotóhoz is írta, nem a ruha (ára) teszi az embert, hanem az a fontos, hogy mi hogyan viseljük azt. 

„Úgy éreztem, hogy ez a szett tökéletes lesz az alkalomra. A lényeg, hogy én jó legyek, egyébként senkinek eszébe nem fog jutni, hogy ez egy 40 dolláros ruha” – osztotta meg akkori gondolatait Eva Longoria

A most 49 éves Eva Longoria elárulta, hogy mikor megkérdezték tőle, hogy „kit visel”, azaz ki tervezte a ruháját, a színésznő nem értette, mire kíváncsiak. „Hogyhogy kit viselek? Ez az én ruhám. Mindenki imádta a szettemet, én meg csak ismételgettem, hogy a Melrose-on vettem” – emlékezett vissza a színésznő. 

Forrás: Instagram      Fotó: Getty Images