A 61 éves Demi Moore most bikiniben villantotta meg bomba alakját

2024. május 01.
Demi Moore a lányaival együtt éppen vakációzik, és egy Instagramra feltöltött videóban mutatta meg bomba alakját.
Demi Moore bikiniben

A színésznő április 30-án, kedden tett közzé egy új Instagram-videót, amiben a családi nyaralásába engedett a követőinek bepillantást, és megmutatta szuper dögös leopárdos bikinijét is. A 61 éves Demi Moore videójában feltűnt három lánya is, a 30 éves Tallulah, a 32 éves Scout, a 35 éves Rumer Willis, Rumer egyéves kislánya, Louetta, valamint a család barátai, Patrick Hilgårt és Eric Buterbaugh – és persze a színésznő kiskutyája, Pilaf.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Demi Moore (@demimoore) által megosztott bejegyzés

 

A klipben a strandolók egy ház belsejéből ugranak ki a ragyogó fehér homokos tengerpartra. Demi Moore kezdte a sort, aki először egy fehér cargo nadrágot és egy fehér trikót viselt, majd egy aprócska leopárdmintás bikiniben landolt a parton. A színésznő Instagram-követői nem tudták szó nélkül hagyni Moore elképesztő alakját – többen is a videó alá kommentelték, hogy 61 éves létére jobb formában van, mint sok 20 éves.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, néhány héttel ezelőtt Demi Moore a milánói Dolce&Gabbana kifutóján mutatta meg csodás alakját. A 61 éves színésznő mellett Rosie Huntington-Whiteley és Lily James is megmutatta magát, amikor végigvonultak a márka bemutatójának megnyitóján a Palazzo Realéban. Az olasz divat fővárosában Demi Moore a csillogó pucérruháját fekete melltartóval és hozzá illő magas derekú bugyival kombinálta. A haja kiegyenesítve omlott a vállára, a megjelenését pedig egy pántos magas sarkú szandállal tette teljessé.

Demi Moore a csillogó pucérruháját fekete melltartóval és hozzá illő magas derekú bugyival kombinálta

Demi Moore a csillogó pucérruháját fekete melltartóval és hozzá illő magas derekú bugyival kombinálta

Fotó: Getty Images