A 61 éves Demi Moore csillogó pucérruhában mutatta meg elképesztő alakját

2024. április 07.
Demi Moore a hétvégén a milánói Dolce&Gabbana kifutóján mutatta meg csodás alakját.
A 60 évesen is bomba Demi Moore bikiniben pózolt az unokájával

Demi Moore szenzációsan nézett ki csillogó pucérruhájában tegnap a Dolce & Gabbana milánói divatbemutatójának kifutóján. A 61 éves színésznő mellett Rosie Huntington-Whiteley és Lily James is megmutatta magát, amikor végigvonultak a márka bemutatójának megnyitóján a Palazzo Realéban.

Demi Moore szenzációsan nézett ki csillogó pucérruhájában

Demi Moore szenzációsan nézett ki csillogó pucérruhájában

Az olasz divat fővárosában Demi Moore a csillogó pucérruháját fekete melltartóval és hozzá illő magas derekú bugyival kombinálta. A haja kiegyenesítve omlott a vállára, a megjelenését pedig egy pántos magas sarkú szandállal tette teljessé.

Demi Moore a csillogó pucérruháját fekete melltartóval és hozzá illő magas derekú bugyival kombinálta

Demi Moore a csillogó pucérruháját fekete melltartóval és hozzá illő magas derekú bugyival kombinálta

Demi Moore sűrű időszakot tudhat maga mögött, nemrég mutatták ugyanis be új minisorozatát, a valós történetet feldolgozó Feud: Capote vs. The Swanst. A történet Truman Capote író és a ’70-es évek New Yorkjának elit hölgyei között zajlik, középpontjában egy árulással. A sorozat szereplőgárdája igazi sztárparádé, hiszen Demi Moore mellett feltűnik benne Calista Flockhart, Naomi Watts, Diane Lane és itt láthatjuk utolsó szerepében a tavaly elhunyt Treat Williamset is. 

A bemutatóra a szereplők összehangoltan fekete-fehér ruhakölteményekben érkeztek, ezzel is erősítve a sorozat címében szereplő hattyútematikát. A show-t egyértelműen Demi Moore lopta el, de korábbi cikkünkben hoztunk egy körképet a többi ruháról is.

A premieren a 61 éves színésznő egy Balmain kreálmányban jelent meg. A pánt nélküli ruha fekete-fehér gyöngyökkel és flitterekkel volt díszítve, melyek egy hattyút ábrázoltak. A dekoltázsnál csillogó tollak emelték magasabb szintre a ruhát, amelyhez 18 karátos fehérarany Cartier ékszereket választottak kiegészítőnek.

Demi Moore hattyú ruhájában

Demi Moore hattyú ruhájában

Fotó: Getty Images