Tom Cruise mosolyogva pózolt együtt két felnőtt gyerekével – 2009 óta először

2024. május 08.
Tom Cruise-ról és két felnőtt gyerekéről 2009 óta nem készült közös kép. Egy Instagramra feltöltött friss fotó alapján a színész jó kapcsolatot ápolhat mindkettőjükkel.
Tom Cruise gyerekei

Tom Cruise óriási mosollyal az arcán pózol együtt két, Nicole Kidmannal közös felnőtt gyerekével, egy most napvilágot látott fotón. Ez a bizonyos fotó még egy 2023-as decemberi hokimeccsen készült, amelyet a korábbi NFL-játékos Derrick Brooks osztott meg.

„Jó estét, Wow, nézzétek, ki ugrott be az irodámba a ma esti Tampa Bay Lightning meccsünk előtt! @tomcruise” – áradozott az 51 éves visszavonult sportoló Instagram-posztjában.

Az Instagramra  feltöltött képen a színész Brooksot átkarolva áll, míg Tom Cruise 29 éves fia, Connor a sportoló másik oldalán látható, kék mellényben és baseballsapkában. Tom Cruise és Nicole Kidman lánya, Bella Cruise is feltűnik a képen, ő kicsit hátrébb, középen kukucskál ki az emberek közül. A frufrujáról lehet felismerni.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Derrick Brooks (@officialdbrooks55) által megosztott bejegyzés

Az egykori házaspár 1992-ben fogadta örökbe a most 31 éves Bellát, miután termékenységi problémák miatt nem született vér szerinti gyerekük. Connor három évvel később csatlakozott a családhoz. Az 56 éves Nicole Kidman és a 61 éves Tom Cruise 1990 és 2001 között voltak házasok.

A két Cruise-gyerekről az elmúlt évek alatt szinte alig lehetett hallani valamit, főleg a színész másik lányához, Surihoz képest. Mindketten a nyilvánosságtól távol élik az életüket és csak a közösségi oldalaikon engednek néha-néha bepillantást a mindennapjaikba.

Nicole Kidman és Tom Cruise a gyerekeikkel

Nicole Kidman és Tom Cruise a gyerekeikkel

Információk szerint a két Cruise gyerek a szülők válása után eltávolodott Nicole Kidmantől, aminek legfőbb oka az lehet, hogy apjukkal együtt mindketten gyerekkoruk óta a Szcientológiai Egyház tagjai. Tom Cruise az elmúlt években többször is mutatkozott nyilvánosan a fiával – volt, hogy közösen mentek meccset nézni, máskor filmpremierekre vitte magával.

De a színésznek a lányával, Bellával is jó a kapcsolata, pletykák szerint az elmúlt évben a színész össze is szeretett volna vele költözni a londoni luxuslakásában, a lánya azonban – érthető módon – inkább maradt a férjével.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images