Chris Pine-ra rá sem lehet ismerni új stílusában

2024. május 11.
A sármos színész teljesen új stílusban jelent meg Jimmy Kimmel műsorában – sokak szerint rá sem lehet ismerni az új filmjét promózó Chris Pine-ra.
Chris Pine Jennifer Aniston miatt vágatta le hosszú haját

Hatalmas, bozontos szakállal és meglehetősen izgalmas szettben jelent meg Jimmy Kimmel élő talk show-jában a 43 éves Chris Pine. A jóképű színész nemrégiben bemutatott filmje, a Poolman karakterét idézte meg a nem mindennapi szettel – ami egyébként nem az első bizarr összeállítás Chris Pine-tól. A show-ra igyekezve Chris Pine egy zöld mintás pizsama- / szabadidőszettet viselt, ami egy rövidnadrágból és egy mélyen kigombolt ingből állt. Ehhez egy hosszú, sötétkék kabátot és barna papucscipőt húzott, a kényelmesnek tűnő, de megkérdőjelezhetően utcai szettet pedig még egy napszemüveggel is feldobta.

Stílusváltás Chris Pine-nál?

Nem véletlen, hogy maga Jimmy Kimmel is a sztár öltözködésére vonatkozó kérdésével indította a beszélgetést. Ahogyan a híres talk show host rámutatott, a korábban klasszikusan öltözködő Chris Pine egészen őrült szettekben kezdett el járni a közelmúltban. 

A színész egyszerűen annyival reagált a dologra, hogy szereti a kényelmes darabokat és szereti jól érezni magát a mókás szettekben, ráadásul szerinte Los Angelesben sok minden belefér. Az új stílus egyébként nem titkolt módon a Poolman főhősét idézi meg, ami ráadásul Chris Pine első rendezésének is számít. Kimmel a műsorban előhúzott még néhány bizarr szettet Chris Pine új stílusából: például egy piros forrónadrágos, kardigános lookot. A közönség nevetése közepette a sztár csak annyit mondott, hogy Tom Selleck előtt tiszteleg a sorttal.

A Poolmanben Chris Pine egy Darren Barrenman nevű habókos medence-karbantartót alakít, akit szintén elég őrült szettekben láthatunk a filmben – úgy látszik, a színészre olyan nagy hatással volt a szerep, hogy azóta a való életben is teljesen átlényegült karakterévé.

Forrás: People Fotó: Getty Images