Hugh Grantet traumatizálta egy őt üldöző rajongó

2023. január 04.
Napokig követte.

Hugh Grant tavaly elutazott a San Diegó-i Comic Conra, hogy népszerűsítse az idén márciusban megjelenő új filmjét, a Dungeons & Dragons: Honor Among Thievest. Egy hotdogjelmezben lévő férfi azonban üldözni kezdte, és három napon keresztül a nyomában volt – árulta el a sztár egy interjúban.

hugh-grant-uldozo-rajongo

„Egyetlen ember volt ott, aki igazán szeretett engem. Ő három napon keresztül hotdognak öltözött és követett, bárhová mentem. Nem tudtam lerázni. Megrémültem. Még mindig rémálmaim vannak vele kapcsolatban” – mondta a színész, aki azt is elárulta, hogy nagyon tartott attól, hogy senki nem fog ujjongani, amikor felmegy a színpadra:

„Nos, meg voltam ijedve, mert egyenként hívják fel a színészeket, és én már olyan öreg vagyok. Ódivatú vagyok, és arra gondoltam, ha felmegy a színpadra Chris Pine, megőrülnek. Ha felmennek a többiek, megőrülnek. Aztán azt mondják, hogy Hugh Grant, és halálos csend lesz.” Szerencsére ez nem így történt, és ezt maga Chris Pine is megerősítette, aki szintén részt vett a Hugh Granttel készült interjúban.

Forrás: Insider, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!