Halle Berry lánya már olyan magas, mint édesanyja

2022. március 21.
Tizennegyedik születésnapja alkalmából posztolt közös képet lányával Halle Berry. Ritkán látni ilyen fotókat róluk, és jól látszik, hogy Nahla már majdnem olyan magas, mint anyukája.

„14 évvel ezelőtt az az áldás ért, hogy életet adhattam egy földi angyalnak, akit Nahla Arielának neveztem el. Nincs nagyobb öröm annál, hogy vagy, ugyanakkor a legnagyobb felelősség – írta a közös fotó mellé az 55 éves Halle Berry. – Boldog születésnapot, Nahla, kicsim!” – zárta köszöntését a színésznő.

halle-berry-anyasag

A közös fotón Halle Berry és Nahla a tengerparton sétálnak kéz a kézben, háttal a kamerának. Nahla nemcsak édesanyjától, de annak híres barátaitól is kapott köszöntéseket. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Nahla a színésznő és volt férje, Gabriel Aubry közös gyermeke. A büszke apa egy régi képet osztott meg lányáról születésnapja alkalmából.

Halle Berrynek van egy 8 éves fia is, Maceo, ám a színésznő igyekszik a lehető legjobban távol tartani gyermekeit a rivaldafénytől. Legutóbb tavaly áprilisban osztott meg két gyermekével közös fotót, ahogy a tengerparton bújnak össze. „Ezek a pillanatok számítanak igazán” – írta mellé akkor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Berry, aki nemcsak szereplője, de rendezője is volt a Megsebezve című Netflix-filmnek, arról beszélt, hogy két gyermeke inspirálta arra, hogy kipróbálja magát rendezőként is. „Vannak dolgok, amiket magamért nem tennék meg, de a gyermekeimért igen. Engem így változtatott meg az anyaság – mondta Halle Berry. – Annak, hogy rendezek, az az oka, hogy gyerekeim vannak. Miattuk mennem kell tovább, folyamatosan új dolgokat felfedeznem. Meg kell tennem mindent, hogy büszkék lehessenek rám. Meg akarom mutatni, hogy egy nő, fekete nő is lehet sikeres és aktív.”

Forrás: ET Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!