Óriásit nőttek Rihanna gyerekei – az énekesnő mindkét fiát megmutatta a hétvégén

2024. május 13.
Rihanna és A$AP Rocky rendkívül stílusosan ünnepelték legidősebb fiuk születésnapját. A két sztárt a gyerekeikkel együtt fényképezték le a hétvégén.
Rihanna gyerekei

A$AP Rocky és Rihanna a gyerekeikkel együtt indultak vacsorázni szombat este New Yorkban, hogy megünnepeljék idősebb fiuk, RZA második születésnapját. A nagy nap alkalmából a páros és gyerekeik is szuper stílusosan voltak felöltözve. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Rihanna & ASAP Rocky ❤️ (@rockyxrihanna) által megosztott bejegyzés

Rihanna kisebbik gyerekét, a kilenc hónapos Riot Rose-t tartotta a karjában. A 36 éves énekesnő egy bő farmert és egy fűzős felsőt viselt, a megjelenést pedig egy szürke szőrmekabáttal és egy ovális napszemüveggel tette teljessé. A kisfia, Riot Rose is szuper divatos volt: egy farmerdzsekit és mintás pólót viselt, és egy pár homokszínű Vans cipőt. 

Rihanna párja és gyerekeinek apja, a 35 éves A$AP Rocky farmerben, fehér pólóban és csíkos kék pólóban vágott bele az estébe, és integetett, miközben RZA-t tartotta a kezében. A szülinapos fiú – aki ma lett kétéves – barna mintás nadrágban és farmerdzsekiben mutatta meg egyedi stílusát. A négyfős család a rokonaikkal és barátaikkal tartott egy privát ünnepséget.  

A rajongók óriásit csalódtak, amikor múlt hét hétfőn sem Rihanna, sem A$AP Rocky nem vett részt a Met-gálán. A távollétük azért is volt annyira meglepő, mert Rihanna korábban egy interjúban arról beszélt, hogy két ruha közül kellett választania az eseményre. A People magazin információi szerint szerint a kétgyermekes anyuka végül azért volt kénytelen kihagyni az estét, mert influenzás lett.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images