Tom Cruise a tengerparton villantotta meg még mindig kidolgozott testét

2024. május 15.
Tom Cruise mallorcai nyaralásán megvillantotta félmeztelen testét, és megmutatta, milyen is a klasszikus apu stílus. A színész új filmjéről egyeztetett a spanyol szigeten.
Tom Cruise apu stílus

A 61 éves Tom Cruise nem tud leállni. A Mission:Impossiblefranchise sztárja nemrég fejezte be Londonban legutóbbi filmjének munkálatait, de máris új feladatok után néz.

A fotósok Mallorcán kapták lencsevégre Tom Cruise-t, aki Alejandro González Iñárritu mexikói filmrendező társaságában élvezte a tengert. Tom Cruise 40 évvel a Top Gun után is kitűnő kondiban van a nyaraláson készült képek alapján.

A színész hírhedt arról, hogy saját maga hajtja végre a filmekben látott nyaktörő mutatványait, nem szeret kaszkadőrt használni. Ennek elengedhetetlen feltétele a kitűnő fizikai kondíció, és az izmai alapján Tom Cruise a mai napig keményen edz.

Az örökifjú Tom Cruise a csobbanás előtt bemutatta azt is, hogy milyen a klasszikus apu stílus. A jelenség legfontosabb eleme a fehér sportcipő – fehér zokni kombináció. Ezt követte a teljesen hétköznapi szürke póló és kék short, végül egy kalappal kiegészítve tette teljessé Tom Cruise az apukaszerelést. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tom Cruise’s Fan (Fan Page)🪂🚁 (@tomcruisefan20191118) által megosztott bejegyzés

 

Tom Cruise stílusa apu, de a teste nem

Bár a Tom Cruise által bemutatott nyaralós szett nagyon apusra sikerült, de a színész teste még mindig izmos, köszönhetően a szigorú edzéseknek és diétának. 

„Hogy mit edzek? Tengeri kajak, barlangászás… Vívás, futópad, súlyzós edzések… Sziklamászás, túrázás… Szoktam kocogni. Rengeteget mozgok” – nyilatkozta Tom Cruise.

A sok edzés kifizetődő volt Tom Cruise számára, akinek hajmeresztő mutatványaiból a legutóbbi filmje trailerében is láthatunk jó párat. 

Forrás: dailymail.co.uk     Fotó: Getty Images