Tom Cruise miatt ment gajra Nicole Kidman Oscar-győztes éjszakája

2024. január 10.
Nicole Kidman ma már nagyon bánja azt az estét. Ha újra nyer, teljesen másképp fog csinálni mindent.
Nicole Kidman

Nicole Kidman bevallotta, Oscar-győzelmének éjszakája egyáltalán nem úgy zajlott, ahogy kellett volna. A színésznő 2003-ban nyerte meg a díjat Az órák című filmben nyújtott teljesítményéért, amiben Virgina Woolfot alakította. Saját elmondása szerint Tom Cruise-tól való válása után, szomorúan és egyedül érkezett a díjátadóra. Miután kimondták a nevét és nyert, nem igazán tudott mit kezdeni magával a fényűző buliban.

Nicole Kidman győzelme estéjén - belül darabokban volt

Nicole Kidman győzelme estéjén – belül darabokban volt

„A magánéletem romokban hevert, a karrierem pedig szárnyalt. Így szokott lenni, nem igaz?… Nem vagyok egy nagy bulizós, el sem akartam menni a Vanity Fair-partira, de a többiek azt mondták, mennem kell, és körbe kell vinnem a trófeát, ami olyan nagyképű dolognak tűnt…Végül elmentem, körbevittem a szobromat, teljesen össze voltam zavarodva, remegett a kezem…Bárcsak jobban élveztem volna!” – emlékezett vissza az estére.

Végül a Beverly Hills Hotel egyik szobájában házhoz rendelt hamburgert és sült krumplit evett a családjával a földön ülve, és éjfélre már ágyban volt. Ekkor úgy érezte, hogy itt az idő, hogy újra megtalálja a szerelmet és keressen egy társat magának, akivel az ilyen élményeket megoszthatja.

A színésznőre végül újra rátalált a szerelem, 2006-ban házasodott össze Keith Urbannel, akivel két közös lányuk született.

Forrás: mirror.co.uk      Fotó: Getty Images