Rúzsa Magdi őszintén beszélt róla, mennyire nehéz az élet három gyerekkel

2024. május 22.
Rúzsa Magdi legújabb interjújában beavatta az olvasókat a gyerekeivel kapcsolatos kemény tapasztalatokba.
Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi a legfrissebb Nők Lapja magazinnak adott interjújában osztott meg privát részleteket a gyereknevelési tapasztalataival kapcsolatban. 

A 38 éves Rúzsa Magdi az interjúban elárulta, hogy néha úgy érzi, csak a kávé tartja egyben. Nem könnyű kezelni a gyerekekkel hajnaltól kezdődő talpon létet egészen a késő estig tartó koncertek végéig. Persze ahogy telik az idő, Rúzsa Magdi szerint is egyre könnyebbek lesznek az éjszakák, az ikrek már nem ébrednek fel olyan gyakran.

Az interjúban az is szóba kerül, hogy Rúzsa Magdi férje hogy kezeli a hármas ikrekkel járó kihívásokat. Az énekesnő szerint Simon Vilmos ugyanúgy kiveszi a részét a gyerekekkel járó feladatokból, mint Rúzsa Magdi, így nem érzi magát egyedül a csatákban.

Rúzsa Magdit kemény kihívások elé állítják gyermekei

Rúzsa Magdit kemény kihívások elé állítják gyermekei

Felmerült az is, hogy bár sok váratlan kihívással jár egy gyermek – nemhogy három – érkezése a családba, mi az, ami a leginkább váratlanul érte az énekesnőt nehézségek szempontjából?

„Hogy mindig kell a segítség köréjük, és igazán ritkán tudunk teljesen egyedül lenni, akár öten, akár ketten a férjemmel. Hárman háromfelé szaladnak, úgyhogy egyedül csak akkor tudok velük lenni, ha teljesen zárt helyen vagyunk. Ez a része azért nehéz. Ami viszont pozitívum, hogy gyorsan egységgé váltak. Úgy érzem, mindig erős kis csapat lesznek, és vigyáznak majd egymásra, akár az oviban, akár az iskolában” – válaszolta Rúzsa Magdi.

A Rúzsa Magdival készült teljes interjút a Nők Lapjában tudod elolvasni

A Rúzsa Magdival készült teljes interjút a Nők Lapjában tudod elolvasni

Forrás: Nők Lapja     Fotók: Nők Lapja