Rosie Huntington-Whiteley meztelen képet posztolt magáról – csak az ékszerei fedték a testét

2024. május 23.
Rosie Huntington-Whiteley sikeresen felrobbantotta a közösségi médiát a legújabb, vérforraló képével. A modell egy teljesen meztelen fotót posztolt magáról.
Rosie Huntington-Whiteley meztelen képet posztolt magáról

A 37 éves modell jelenleg a franciaországi cannes-i filmfesztivált élvezi, amit a közösségi oldalán is megosztott. Rosie Huntington-Whiteley az egyik képen meztelenül pózolt a szállodai ágyán, lábait a magasba emelve.

Rosie Huntington-Whiteley egy vaskos arany nyakláncot viselt, valamint egy pár hozzáillő Tiffany fülbevalót, miközben a szobájában heverészett. Szőke fürtjeit oldalra simította, és ebből a szögből a rajongók még meg is csodálhatják a lenyűgöző tengeri kilátást a szobájából. (Lapozz tovább a többi képért!)

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Rosie HW (@rosiehw) által megosztott bejegyzés

Egy másik képen Rosie Huntington-Whiteley bemutatta aznapi ruháját: fehér ujjatlan felsőt és hozzáillő nadrágot viselt. A sztár egy pár nyitott orrú magas sarkúval és egy krémszínű kézitáskával tette tökéletessé a megjelenését. A modell, aki Jason Statham jegyese, azt írta a poszthoz: „Reggel Cannes-ban”.  

A Transformers sztárja utána felöltözött, hogy egy sor csodálatos képet készítsenek róla, amihez csak annyit írt: „Glam Cannes”. Egy gyönyörű fekete ruhában pózol Rosie Huntington-Whiteley, és ugyanazt a fülbevalót, valamint gyűrűt viseli, amit a meztelen fotóin is, ám a vaskos arany nyakláncot nagyméretű arany karperecekre cserélte.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Rosie HW (@rosiehw) által megosztott bejegyzés

Az egykori Victoria’s Secret modell ugyanilyen stílusosan köszöntette Cannes-t a megérkezése napján. Rosie Huntington-Whiteley egy hosszú, fehér, mélyen dekoltált ruhában pózolt a szállodája szobájában. Hosszú, szőke haja lazán omlott a vállaira és egy arany karkötővel egészítette ki a szettjét.  

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Rosie HW (@rosiehw) által megosztott bejegyzés

Forrás: Dailymail, Fotó: Getty Images