Katie Holmes lánya elképesztően fitt, pont mint az édesanyja

2024. június 06.
Katie Holmes és lánya reggeli edzést tartottak a Central Parkban. Elképesztő, hogy Suri Cruise éppen olyan fitt, akárcsak az anyja.
Katie Holmes lánya elképesztően fitt, pont mint az édesanyja

Nem esett messze az alma a fájától. Katie Holmes lánya éppen olyan fitt, mint az anyja. A tizennyolc éves Suri Cruise a kellemes időjárást kihasználva a Central Parkban edzett a napokban. Tom Cruise és Holmes lánya megmutatta tónusos hasizmait és lábait is a New York-i kocogás közben.

A fotósok futás közben kapták le Suri Cruise-t, amint kedden kora reggel edzett egyet. A tinédzser tornacipőt, fehér crop topot és fekete rövidnadrágot húzott fel a kocogáshoz. Hosszú barna tincseit lófarokba kötötte, és fejhallgatón keresztül hallgatta a zenét a kezében tartott telefonjáról.

Később a nap folyamán Suri elegáns, fehér ruhára váltott, ugyanis vacsorázni ment a Sohóba édesanyjával és nagymamájával, Kathleen A. Stothers-Holmesszal. A ruhát barna csizmával és egy kék táskával párosította, amit a vállára vetve viselt.

Annak ellenére, hogy Suri szülei a legnagyobb világsztárok közé tartoznak, úgy tűnik, nem akar az anyja és apja által kitaposott ösvényre lépni, mint sok más hollywoodi nepobébi. Ehelyett eltökélt szándéka, hogy továbbra is a reflektorfénytől távol élje az életét. Ebben a hónapban fejezi be a középiskolát, de nem lehet tudni, hogy pontosan mit fog tanulni az egyetemen, és azt sem, hogy melyik felsőoktatási intézményt választotta.

Márciusban egy bennfentes azt állította, hogy Katie Holmes lánya a divatszakmában szeretne elhelyezkedni, és korábban énekléssel is foglalkozott. Suri Cruise jövőjével kapcsolatban egyetlen dolog világos, mégpedig az, hogy apja, Tom Cruise valószínűleg nem igazán vesz majd részt benne. Az évek alatt annyira megromlott a kapcsolatuk, hogy Suri állítólag nem is akar kapcsolatba lépni az apjával, és akkor sem venné fel neki a telefont, ha felhívná őt.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images