Katie Holmes és Tom Cruise lánya 18 éves lett, és olyan gyönyörű, mint az édesanyja

2024. április 17.
Katie Holmes lánya, Suri Cruise 18 éves lesz holnap, és már most olyan gyönyörű, mint az édesanyja.
Katie Holmes lánya

Suri Cruise csupa mosoly volt, miközben barátaival New York Cityben szórakozott a 18. születésnapja előtt. Katie Holmes lánya az utóbbi években felnőtt nővé érett, de így is kiköpött mása maradt a gyönyörű édesanyjának. Suri Cruise, aki holnap tölti be a 18-at, egy csíkos pulóverben és fehér selyemszoknyában töltötte az időt barátnői társaságában. Sötétbarna haja laza hullámokba  omlott a vállára. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

𝑺𝒖𝒓𝒊 𝑪𝒓𝒖𝒊𝒔𝒆 (@suricruise2006) által megosztott bejegyzés

 

Bár egyelőre nem tudni, hogy Suri Cruise hogyan fogja tölteni a születésnapját, valószínűleg nem híres édesapjával, Tom Cruise-zal. Információk szerint ugyanis Suri évek óta el van hidegülve a Mission Impossible sztárjától. A Page Six informátorai szerint Tom Cruise sosem játszott nagy szerepet a lánya életében, és az apa lánya-duó 2012 óta nem is látta egymást. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

𝑺𝒖𝒓𝒊 𝑪𝒓𝒖𝒊𝒔𝒆 (@suricruise2006) által megosztott bejegyzés

 

Katie Holmes nagyon óvta Surit, ő egy nagyon odaadó anya” – mondta a forrás. „Suri távol maradt a rivaldafénytől. Nem a nyilvánosság előtt élte az életét.” Suri Cruise azóta él visszafogott életmódot édesanyjával New Yorkban, mióta Katie Holmes 2012-ben beadta a válókeresetet – állítólag Tom Cruise szcientológiával való kapcsolata miatt. Bár Suri csecsemőként szerepelt a Vanity Fair hasábjain, a későbbiekben édesanyja kifejezetten óvta a magánéletét. 

Suri Cruise 2006 áprilisában született Katie Holmes és Tom Cruise egyetlen közös biológiai gyermekeként. Katie Holmes még ugyanabban az évben, 2006-ban feleségül ment a Mission Impossible jelenleg 64 éves sztárjához, Tom Cruise-hoz, majd hat év házasság után, 2012-ben beadta a válókeresetet. A szeparáció óta ő rendelkezik Suri kizárólagos felügyeleti jogával.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images