Imádjuk Katie Holmes és Suri Cruise bohém anya-lánya stílusát

2024. április 24.
Katie Holmes és lánya New York utcáit járták ezekben az összeillő stílusú, laza szettekben a minap.
Katie Holmes

Katie Holmes és lánya, Suri Cruise nemcsak fizikai megjelenésükben, hanem stílusukban is nagyon hasonlítanak egymásra.

Tom Cruise és Katie Holmes lánya pár nappal ezelőtt ünnepelte 18. szülinapját. Ezt követően kapták őt lencsevégre, amint anyukájával kávézgatva sétáltak New York utcáin. 

A képeken Katie Holmes egy decens szürke pulóvert visel, alatta inggel, amit egy élénkkék, bő szárú farmerrel kombinált, és edzőcipővel, oversized napszemüveggel és egy fekete táskával tett még menőbbé. Katie Holmes lánya, Suri pedig egy apró mintás, könnyű anyagból készült, bokáig érő ruhát választott a sétára, amire egy oversized farmerdzsekit vett fel. A fotókat ITT tudod megnézni! 

Katie Holmes és lánya Suri Cruise pár évvel ezelőtt

Katie Holmes és lánya Suri Cruise pár évvel ezelőtt

A 45 éves Katie Holmes 33 éves volt, mikor elvált gyermeke apjától, a hírhedten szcientológus Tom Cruise-tól. A válásukat – pont, mint ahogy a házasságukat – sok titok övezte. Egy dolog biztos, Tom Cruise és lánya között a mai napig, közel egy évtizede nincs semmilyen kapcsolat, és sokak szerint ennek a döntésnek is a szcientológia állhat a hátterében. 

Katie Holmes és Tom Cruise a válás során abban állapodtak meg, hogy a férfi Suri 18. születésnapjáig havi 400.000 dollárral támogatja lányát és fizeti majd egyetemi tandíját, de ennél mélyebben nem kíván részt venni gyermeke életében.

Beszámolók szerint Suri erősen művészi érdeklődésű lány, aki már kinézett magának pár iskolát, de anyukája reménykedik benne, hogy New York közelében fog maradni.

Forrás: mirror.co.uk