A Bridgerton új Francescája szédítően jól fest bikiniben

2024. június 12.
A Bridgerton család Francescáját a sorozat nézői számára új színésznő, Hannah Dodd alakítja a 3. évadban.
Bridgerton Francesca Hannah Dodd

A Bridgerton család című sorozatban két évadon át Francescát alakító Ruby Stokes távozott a műsorból, a helyére viszont megérkezett Hannah Dodd. 

Az eddigi Francescának felajánlották egy másik sorozat főszerepét, így a visszafogott Bridgertonlányt innentől kezdve a 29 éves Hannah Dodd alakítja. 

A most megismert Hannah Dodd Instagramon is aktív, szívesen oszt meg képeket a napjairól. Ahogy azt a Femina kiszúrta, a Bridgerton színésznője 2019-ben Lombok szigetén töltötte a karácsonyt, Mikulás-sapkával társítva szexi kék bikinijét.

Az angol színésznő modellként kezdte karrierjét 16 évesen, de szíve csücske mindig is a tánc volt. Hannah Dodd a modellkedésből szerzett keresetét az utolsó fillérig arra használta fel, hogy tánciskoláit fizetni tudja belőle. 2017-re le is diplomázott táncművészként, de ezután a színészet felé fordult érdeklődése. 

Korábban feltűnt olyan filmekben és sorozatokban, mint az Örökkévalók, az Egy botrány anatómiája és az Enola Holmes 2., de a világszerte hihetetlenül népszerű Bridgerton sorozat jelentheti számára a valódi ugródeszkát. 

Hannah Dodd, azaz Francesca Bridgerton

Hannah Dodd, azaz Francesca Bridgerton

A Bridgerton nemcsak látványos kosztümjeiről és lenyűgöző díszleteiről híres, hanem izgalmas történetszövéséről és szerethető karaktereiről is. A Grace klinikát is jegyző Shonda Rhimes sorozata dübörgő siker a TV-nézők körében. A Bridgerton különlegességét az is adja, hogy a régensség korabeli Anglia elegáns, régi időket idéző világát modern elemekkel keveri, ami egy kis pluszt ad az egész műsornak.

A rajongók érdeklődve várják, hogyan fog megbirkózni Hannah Dodd a hatodik Bridgerton-gyerek, Francesca karakterének megformálásával. 

Forrás: Instagram    Fotó: Getty Images