Emma Thompson 24 éves lánya csoda szép, és olyan tehetséges, mint az édesanyja

2024. június 21.
Emma Thompson lánya, Gaia Wise arra készül, hogy ellopja a reflektorfényt híres szüleitől, ugyanis a fiatal és gyönyörű színésznő hatalmas áttörés küszöbén áll.
Emma Thompson és férje sorsa megvan pecsételve: óriási lépésre készül a lányuk

Emma Thompson és Greg Wise lánya, Gaia az új Gyűrűk Ura-film főszereplője lesz. A 24 éves színésznő az anime stílusú játékfilmben Hera hercegnőt, Helm Hammerhand, Rohan királyának lányát fogja alakítani. A Gyűrűk Ura: The War Of The Rohirrim című film 183 évvel az eredeti trilógia előtt játszódik, és ha minden igaz, idén decemberben fog megjelenni. 

Gaia Wise karakteréről, Héráról azt írják a szinopszisban, hogy ő lesz az, aki vezetni fogja a harcosokat, hogy szembenézzenek egy halálos ellenséggel, amelynek célja a népük teljes megsemmisítése.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Gaia Wise (@gaiawise_) által megosztott bejegyzés

Emma Thomspon lánya, Gaia Wise éveken át küzdött anorexiával

Gaia Wise színésznőként A néma szemtanú című sorozatában debütált, amiben Jo Reynolds egyetemistát alakította, akinek édesanyját, a vitatott egészségügyi államtitkárt meggyilkolják. Bár Emma Thompson igyekezett más irányba terelni a lányát, Gaia ragaszkodott ahhoz, hogy maga is színésznő legyen, ám az odáig vezető út nem volt sétagalopp.

2021-ben a fiatal tehetség, Emma Thomspon lánya részletesen beszámolt hároméves harcáról az anorexiával, és saját bevallása szerint szüleinek köszönheti az életét. 16 éves korában étvágytalanság gyötörte, ami miatt úgy lesoványodott, hogy még székben ülni sem tudott, annyira fájdalmas volt számára.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Gaia Wise (@gaiawise_) által megosztott bejegyzés

Gaia Wise őszintén mesélt a megpróbáltatásairól The Sunnak: „Hallgatnom kellett azokra az emberekre, akiket a legjobban szerettem a világon, akikről akkoriban nagyon megfeledkeztem.” Miután apja kétségbeesetten azt mondta neki, hogy már rá sem ismer, meghozta a döntést és 2017-ben rehabilitációra ment. Az utóbbi években már szerencsére jó egészségnek örvend Emma Thompson lánya, aki nemcsak gyönyörű, de hamarosan túlragyoghatja a tehetségével a híres szüleit.

Forrás: Dailymail, Fotó: Getty Images