Kicsoda Nicholas Galitzine, az újgenerációs szívtipró, akibe Anne Hathaway beleszeretett?

2024. június 25.
Nicholas Galitzine napjaink egyik legnépszerűbb Z generációs sztárja, akibe még Anne Hathaway is belehabarodott, legalábbis a karaktere a filmben, amiben együtt szerepeltek.
Kicsoda Nicholas Galitzine, az újgenerációs szívtipró, akibe Anne Hathaway beleszeretett?
  • Milliók szívét sikerült meghódítania a 29 éves Nicholas Galitzine-nek, A rólad alkotott kép című film sztárjának.
  • A feltörekvő szívtipró főleg a meleg és heteroszexuális karaktereiről ismert.
  • Lássuk, mi az, amit érdemes Nicholas Galitzine-ről!

A 29 éves színész 2014-ben kapta meg élete első filmszerepét a Talpalatnyi zene című zenés vígjáték-drámában. Ezt a 2021-es Hamupipőke követte Camila Cabello oldalán. Nicholas Galitzine újabb projektjei között szerepel a 2023-as Vörös, fehér és királykék, valamint a Mary&George című történelmi dráma.

Nézők milliói rajonganak a Prime Video romantikus filmjéért, A rólad alkotott képért, amiben Anne Hathaway egy 40 éves egyedülálló anyát alakít, Nicholas Galitzine pedig egy huszonéves popsztárt és természetesen az ő szerelmi történetük kibontakozásáról szól a film, amiben csak úgy izzik köztük a levegő. A filmrendező így foglalta össze a Z generációs Nicholas Galitzine vonzerejét: „Magabiztos, de egyben sebezhető. Vicces. Nyilvánvalóan jól néz ki. Meg tudja csinálni a drámai jeleneteket. Sztárként hiteles, de van benne alázat, ami egy igazán értékes tulajdonság.”

Gyakran vállal meleg és heteroszexuális szerepeket Nicholas Galitzine

A Z generáció szépfiújának filmográfiája kiterjed a melegekre, a heterókra, a biszexuálisokra, és bármelyik bőrébe is bújjon, hihetetlenül karizmatikus. A rólad alkotott képben ugyan heterót alakít, de nem a klasszikus felállásban, hiszen egy nála jóval idősebb nő oldalán találja meg a szerelmet. A Vörös, fehér és királykékben egy zárkózott brit herceg, aki titokban szerelmes az amerikai elnök fiába. Továbbá Nicholas Galitzine játssza a csábító és furcsa George-ot, az udvarmestert a Mary&George-ban, aki elcsábította Jakab királyt. De volt már biszexuális tini zaklató is a Bűvölet – Az örökségben.

Figyelemre méltó, hogy Nicholas Galitzine mekkora sikert arat a heterók és a melegek körében, és hogy mennyire tudatosan építette fel a karrierjét. Korábban az volt a jellemző, hogy egy meleg szerep tönkretehette egy színész egész karrierjét, ő viszont bátran vállalta ezeket a szerepeket és sorra söpri be értük az elismeréseket. Ennek ellenére nemrég a színész bevallotta, hogy némi „bűntudatot” érez, amiért elvállalta azokat a szerepeket, amiket ténylegesen meleg színészek játszhattak volna.

Anne Hathaway a Z generációs szívtipróval, Nicholas Galitzine-nel

Anne Hathaway a Z generációs szívtipróval, Nicholas Galitzine-nel

Ám ennek ellenére nincs megállás! Ha minden igaz, a Z generációs színész főszerepet fog kapni Hanya Yanagihara Egy kis élet című adaptációjában, amit „Nagy meleg regénynek” neveznek. 

Kivel jár most a Z generáció szívtiprója, Nicholas Galitzine?

Több magazin is kiszúrta, hogy a múlt hónapban Nicholas Galitzine az Instagram-sztorijában megosztott egy képet, amint valakinek fogja a kezét. Az emberek a Redditen arra tippeltek, hogy a szerencsés nő nem más, mint a modell, Cameron Valentina. Ez egyelőre csupán a rajongók teóriája, a mivel sem fiatal angol színész, sem pedig a modell nem erősítette meg, hogy egy pár lennének.

Forrás: Business Insider Fotó: Getty Images