Christina Applegate 13 éves lánya így küzd meg édesanyja sclerosis multiplexével

2024. június 26.
Christina Applegate lánya, Sadie bevallotta, hogy rettenetesen tehetetlennek érzi magát anyja betegsége miatt.
Christina Applegate lánya betegség

Christina Applegate tinilánya, a 13 éves Sadie nemrég anyukája MeSsy nevű podcastjében volt vendég. 

2021-ben derült ki, hogy Christina Applegate sclerosis multiplexben szenved, és Sadie elmondta, hogy – érthető módon – „nagyon nehéz látni, ahogy anyukám szenved”. A kislányról anyukája nemrég azt nyilatkozta, hogy „ő az ok, amiért felkelek reggelente, életem boldogsága”, és a beszélgetős műsorában is úgy konferálta fel, hogy „ő legkedvencebb vendégem ebben a műsorban”.

Christina Applegate és lánya, Sadie 2023-ban

Christina Applegate és lánya, Sadie 2023-ban

Mint később kiderült, Christina Applegate lánya találta ki, hogy eljönne vendégnek, és mesélt arról, hogy milyen együtt élni anyja betegségével. 

„Amikor kiderült a diagnózis, olyan volt… Nem mintha mindennek vége lenne, de nagyon nehéz volt látni, ahogy anyukám elvesztette egy csomó képességét, aminek korábban birtokában volt. Amikor kicsi voltam, sokszor órákig táncoltunk a szobájában” – mondta Sadie.

Később a Rém rendes család sztárja, Christina Applegate megnyílt lányának:

„Rettenetes bűntudatom van, amikor »rossz betegség« napom van. Nem akarom, hogy azt érezd, hogy nem vagyok már képes arra, hogy megvédjelek, hogy az anyád vagyok. Tudod, hogy mennyire szeretlek. Főzni akarok neked, oda akarom vinni eléd az ételt, mindent meg akarok tenni, amit eddig is meg tudtam tenni. És iszonyat bűntudatom van, amikor a betegség miatt ezek nem mennek.”

Christina Applegate nem engedi a lányát a tolószéke közelébe

A komolyabb témák után viccesebb vizekre is eveztek a műsorban. Mint kiderült, Sadie-nek nagy szívfájdalma, hogy Christina Applegate nem engedi, hogy koncerteken a lánya tolja a tolószékét. Az 52 éves színésznő attól tart, hogy a lánya poénból neki fogja tolni egy falnak, esetleg hagyja legurulni egy rámpán.

Később Christina Applegate megenyhült és viccesen hozzátette: „egyébként nagyon profi vagy a tolószékem irányításában”.

Forrás: people.com    Fotó: Getty Images