A sclerosis multiplexes Christina Applegate először jelent meg bottal egy díjátadón

2023. január 17.
Christina Applegate csodásan festett vasárnap este.
A sclerosis multiplexes Christina Applegate először jelent meg bottal egy díjátadón

Christina Applegate először jelent meg díjátadón, mióta bejelentette, hogy sclerosis multiplexet diagnosztizáltak nála. A színésznő vasárnap este a Critics Choice Awards-gálán vett részt, és bár a vörös szőnyeges bevonulást kihagyta, az eseménynek otthont adó Los Angeles-i Fairmont Century Plaza Hotelben többször is lefotózták a közönség soraiban.  Az 51 éves Applegate elegáns fekete zakót viselt, és egy kifejezetten mutatós botot választott az alkalomra. A színésznőt a 11 éves kislánya, Sadie kísérte el. 

Christina Applegate először jelent meg a díjátadón, mióta bejelentette, hogy sclerozis multiplexet diagnosztizáltak nála

Christina Applegate először jelent meg díjátadón, mióta bejelentette, hogy sclerosis multiplexet diagnosztizáltak nála

Christina Applegate 2021 augusztusában a Twitteren hozta nyilvánosságra, hogy a központi idegrendszert megtámadó krónikus betegséget diagnosztizálták nála. „Kedves Barátaim. Néhány hónappal ezelőtt SM-mel (sclerosis multiplexszel) diagnosztizáltak. Furcsa utazás ez. De olyan emberek támogatnak engem, akikről tudom, hogy hasonló helyzetben vannak, mint én. Ez egy kemény út” – írta a színésznő, majd hozzátette, azt kéri, hogy tartsák tiszteletben a magánéletét, amíg megtanul együtt élni a betegségével.

Christina Applegate és Julia Roberts a 28. Critics Choice Award díjátadón

Christina Applegate és Julia Roberts a 28. Critics Choice Award-gálán

Fotó: Getty Images