Christina Applegate mélyponthoz érkezett a betegségében, már nem talál élvezetet az életben

2024. június 06.
Christina Applegate 20 éve nem érezte ennyire rosszul magát, mint most, betegsége jelenlegi stádiumában. A színésznő egy interjúban vallott aktuális helyzetéről.
Christina Applegate betegség

Christina Applegate azt mondta úgy érzi, hogy a betegsége miatti depresszió kiölte belőle az „élni akarást”.  Az elkeseredett színésznő Jamie-Lynn Sigler szkelrózis multiplexszel foglalkozó műsorában volt vendég.

„Olyan szinten vagyok depressziós, hogy ilyen mélyen legalább 20 éve nem voltam. Ilyen igazi »a fenébe mindennel«-jellegű depresszió ez, ami egy kicsit engem is megijeszt. Mintha csapdába estem volna a sötétségben” – mondta Christina Applegate az interjúban. 

Bár a Christina Applegate-tel készült interjú most került nyilvánosságra, a beszélgetést még januárban vették fel, pár nappal az Emmy-gála után. A rendezvényen színpadra állt Christina Applegate, akit akkor könnyekig hatott a közönség szeretete. Viszont maga az este fizikailag annyira megviselte, hogy utána két napig aludt, hogy kipihenje magát.

„Ha igazán őszinte akarok lenni… Nem élvezem, hogy élek. Egyáltalán nem. Már nem tudom élvezni a dolgokat” – tette hozzá elkeseredetten Christina Applegate.

A műsorvezető, Sigler, akit a Maffiózók című sorozatból ismerhetünk, maga is 22 éve küzd ezzel a betegséggel. Igyekezett biztatni Christina Applegate-et:

„Talán ha egyszer elérsz arra a pontra, ahol elfogadod, hogy valószínűleg innentől kezdve örökre ez lesz, hogy meg kell tanulnod élni a betegséggel… Rájössz, hogy emiatt a betegség miatt nem éri meg feladni, itt ülök veled szemben, és senki más nem tud így megnevettetni, mint te” – próbálta biztatni a színésznőt Sigler.

Az interjú végén Christina Applegate magának is elismerte, hogy talán vissza kéne mennie a terapeutájához, és kezdeni valamit a depressziójával.

„Félek visszamenni terápiába. Félek, hogy eltörik majd a mécses, és nem fogom tudni abbahagyni a sírást” – vallott őszintén a színésznő.

Forrás: pagesix          Fotó: Getty Images