Szívszorító pillanat: Michael J. Fox kerekesszékéből integet rajongóinak

2024. június 28.
Michael J. Fox betegsége ellenére sem akar begubózni, Londonban is ki akart mozdulni és jól érezni magát.
Michael J. Fox betegség

Michael J. Fox nem hagyja, hogy a Parkinson-kór megtörje pozitív attitűdjét. A 63 éves színészt Londonban kapták lencsevégre, ahol feleségével és barátaival töltött el egy jó hangulatú estét.

Az amerikai Michael J. Fox béke jelet mutatott rajongóinak, miközben tolószékében elhagyta londoni hoteljét. A színész egy laza estéhez öltözött, barna dzsekiben, mintás ingben és farmerben volt.

London amúgy is egy fontos helyszín a színész életében, hiszen pár hónappal ezelőtt itt kapott álló tapsot filmes kollégáitól a BAFTA-díj-átadón, ahol színpadra lépett. Michael J. Fox tolószékéből felállva adta át legjobb filmnek járó díjat az Oppenheimer stábjának és egy emlékezetes beszédet is tartott. 

„Öt film van jelölve ebben a kategóriában ma este. És mind az öt filmben van valami közös. Ezek a filmek minősültek jelenleg a legjobbnak a maguk területén. Mindegy, hogy ki vagy, vagy honnan származol, a filmek összekötnek minket. Azért mondják, hogy a film varázslat, mert egy jó film meg tudja változtatni a napodat. Megváltoztatja a nézőpontodat és néha akár az egész életed is” – fejezte be szívhez szóló beszédét Michael J. Fox.

Az átadón a színész mellett volt felesége, Tracy Pollan is. Michael J. Foxot 1991-ben diagnosztizálták Parkinson-kórral 29 éves korában, és Tracy azóta is a férje mellett áll. A páros 1988-ban házasodott össze, és négy gyermekük született.

Michael J. Fox mellett betegsége során is ott áll felesége, Tracy

Michael J. Fox mellett betegsége során is ott áll felesége, Tracy

Az életéről szóló dokumentumfilm bemutatóján Michael J. Fox így nyilatkozott feleségéről: „Minden jó a családunkban, minden jó, ami történik velünk, az Tracytől jön.”

A sztárról készült legfrissebb londoni képeket ITT tudod megnézni!

Forrás: mirror.co.uk    Fotó: Getty Images