Tom Cruise lánya, Suri megtagadta híres apja nevét

2024. május 17.
Tom Cruise és Katie Holmes 18 éves lánya, Suri a hírek szerint elhagyta a hollywoodi édesapja vezetéknevét, miután évek óta nincs kapcsolat köztük.
Tom Cruise lánya

Tom Cruise és Katie Holmes lánya a múlt hónapban ünnepelte 18. születésnapját az édesanyja és barátai társaságában. Apja, Tom Cruise nem vett részt az ünnepségen, helyette Victoria Beckham 50. születésnapi partiján bulizott, és úgy tűnt, hogy a tinédzser lányával való feszült kapcsolata nem sokat javult. 

Időközben az is kiderült, hogy Suri Cruise elhagyta hollywoodi sztárapja vezetéknevét, és helyette új nevet használ, ami arról árulkodik, hogy nem akarja, hogy bármi köze legyen Tom Cruise-hoz. 

A Hello! Magazine szerint Suri új neve egyszerűen csak Suri Noelle – ez a név volt feltüntetve a Head Over Heels című musical iskolai előadásának műsorfüzetében. Az új névvel Suri felvenné 45 éves édesanyja középső nevét, miközben teljesen lemondana 61 éves édesapjához fűződő kapcsolatáról. 

Tom Cruise évek óta nem tartja a kapcsolatot lányával, Surival

Tom Cruise évek óta nem tartja a kapcsolatot lányával, Surival

Tom Cruise állítólag bűntudatot érzett, miután lemaradt lánya születésnapjáról, és készen áll arra, hogy újra kapcsolatba lépjen vele. Egy forrás nem sokkal az ünneplése után a Heatnek így nyilatkozott: „Tom bűntudatot érez, amiért ennyi mindent kihagyott Suri életéből, de ragaszkodik hozzá, hogy ne zárja ki teljesen a lányt. Időről időre kap róla frissítéseket.” Hozzátette: Tom Cruise annak idején Katie Holmes kérésére egyezett bele, hogy hagyja a lányát és exfeleségét a saját életüket élni. 

Suri Cruise 2006 áprilisában született Katie Holmes és Tom Cruise egyetlen közös biológiai gyermekeként. Katie Holmes még ugyanabban az évben, 2006-ban feleségül ment a Mission Impossible jelenleg 61 éves sztárjához, Tom Cruise-hoz, majd hat év házasság után, 2012-ben beadta a válókeresetet. A szeparáció óta ő rendelkezik Suri kizárólagos felügyeleti jogával.

Fotó: Mirror Fotó: Getty Images