Kiderült, hogy mi lesz Suri Cruise új vezetékneve – választásával édesanyja előtt tiszteleg

2024. június 27.
Tavasszal robbant a hír, hogy Tom Cruise lánya megtagadja édesapja vezetéknevét. Suri új névválasztásával részben édesanyja előtt szeretne tisztelegni.
Kiderült, hogy mi lesz Suri Cruise új vezetékneve - választásával édesanyja előtt tiszteleg

Tom Cruise több mint egy évtizede nincsen kapcsolatban lányával, Surival, aki idén tavasszal töltötte be 18. születésnapját. Az évek során Suri gyönyörű nővé cseperedett és már-már megszólalásig hasonlít édesanyjára. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a fotó, amelyen Surit egy helyes fiúval kapták lencsevégre, miközben a szalagavató bálra tartottak. 

Az A-listás színészhez közel álló forrás azonban egy hónapja úgy nyilatkozott, hogy bűntudatot érez, amiért ennyi mindenről lemaradt lánya életében, éppen ezért készen áll arra, hogy újra kapcsolatba lépjen vele. Időközben Suri Cruise elhagyta édesapja vezetéknevét, ami arról árulkodik, hogy nem szeretné, ha bármi köze is lenne Tom Cruise-hoz. 

Most azonban az is kiderült, hogy mi lesz Suri új neve. Tom Cruise és Katie Holmes lánya mindenképpen édesanyja előtt szeretett volna tisztelegni névválasztásával, így Holmes középső nevét, a Noelle-t használja majd új vezetékneveként. Ennek köszönhetően hivatalosan is Suri Noelle lesz a megszólítása. 

„A középső nevének használatával édesanyját dicséri” – árulta el egy forrás, aki azt feltételezi, hogy a 18 éves lány legfőképpen azért változtatott, mert saját identitást szeretne. 

A bennfentes azt is hozzátette, hogy új neve nagy segítséget jelent majd abban, hogy elkerülje a paparazzókat és nyugodtan elkezdhesse az egyetemet. 

Suri 2006 áprilisában született Katie Holmes és Tom Cruise egyetlen közös gyermekeként. Katie Holmes még ugyanabban az évben, 2006-ban feleségül ment a Mission Impossible jelenleg 61 éves sztárjához, Tom Cruise-hoz, majd hat év házasság után, 2012-ben beadta a válókeresetet. 

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images