Lebuktak: marokkói színésszel randizik Natalie Portman

2024. július 03.
Natalie Portman a jelek szerint újra randizik és közben szuperül fest vörös miniruhájában.
Natalie Portman randi

Natalie Portmant újra eltalálhatta Ámor nyila. 2024 márciusában mondták ki az amerikai filmsztár és férje, a francia balett-táncos Benjamin Millepied válását, de a pár egymástól eltávolodása sokkal hamarabb elkezdődött. 

A hírek szerint 2022-ben indultak a gondok Natalie Portman és a férfi házasságában, akik akkoriban külön is váltak egy időre. A problémák megoldását az sem segítette, hogy nem sokkal később kiderült, a francia táncos viszonyt folytat egy 25 éves nővel. A páros sokáig küzdött, hogy valahogy helyrehozzák a házasságukat, de a törekvések nem jártak sikerrel. Végül Natalie Portman 2023 nyarán adta be a válópert. 

Most pedig a jelek szerint továbblépett. Egy amerikai sztárhíroldalon jelentek meg ugyanis fotók, amelyeken Natalie Portman és egy marokkói-kanadai színész/humorista láthatóak egy randiról távozóban. A párost hajnali 2-kor kapták lencsevégre a párizsi Costes étteremből kifelé jövet.

A képeken Natalie Portman egy nagyon szexi, vállakat szabadon hagyó vörös ruhát visel, míg a nála 10 évvel idősebb Gad Elmaleh egy fekete bőrdzsekiben és baseballsapkában látható. Az este végén hívtak egy taxit, és együtt hagyták el a helyszínt. A képeket ITT tudod megnézni! 

A 43 éves Natalie Portman randipartnere egy főleg a francia nyelvterületeken ismert stand-up komikus és színész, Gad Elmaleh Marokkóban született, két kapcsolatából két fia van.

Gad Elmaleh Natalie Portmannel randizott

Gad Elmaleh Natalie Portmannel randizott

Egyelőre sem Elmaleh, sem Portman nem kommentálta a képeket, de sokan drukkolnak Natalie Portmannek, hogy ismét megtalálja a boldogságot. 

Forrás: Backgrid      Fotó: Getty Images