Natalie Portman fülig érő szájjal, vagányan, mintha kicserélték volna

2024. március 01.
Natalie Portman vörös szőnyeges stílusa mindig is az eleganciáról szólt leginkább, de azért sokszor fellelhető némi csavar a szettekben.
Natalie Portman stílusa

Natalie Portman olyan eleganciával is jókedvvel érkezett a Dior bemutatójára, amelyet rég – vagy talán soha – nem láttunk még tőle. Persze nem az eleganciáról van szó igazából, hiszen Natalie Portman mindig kifogástalanul elegáns, hanem a képekről sugárzó jókedvről és lazaságról.

Natalie Portman a Dior 2024/2025-ös őszi-téli kollekciójának bemutatójára érkezett a párizsi divathétre ebben az elegánsan visszafogott tweedkosztümben. A Portman blézere alá felvett fekete garbó és a lazán vállra terített szövetkabát tovább emelte a szofisztikáltságfaktort. A szettet egy fekete körömcipő és egy modernebb napszemüveg tette teljessé, amely még sötét üvege ellenére sem tudta elfedni Natalie Portman fényes jókedvét.

Natalie Portman elegáns stílusa most is hibátlan

Natalie Portman elegáns stílusa most is hibátlan

Az amerikai Natalie Portman közismert hibátlan alakításairól és hibátlan megjelenéséről is. Mostanában azonban inkább magánélete miatt került a reflektorfénybe.

Tavaly derült ki, hogy Natalie Portman férje, a balett-táncos Benjamin Millepied viszonyba keveredett egy 25 éves nővel. Portman és a férfi nem nyilatkoznak magánéletükről, így az embereknek csak a találgatás marad. 

A találgatás alapja azonban sokszor az ember megjelenése, ebbe látunk bele ilyen-olyan jeleket. Natalie Portman még mindig nem nyilatkozott egyértelműen arról, hogy milyen sors vár a házasságára, de az biztos, hogy a nyilvánosság előtt egyre vagányabb és szexibb szettekben jelenik meg.

Hoztunk egy válogatást a lassan stílusikon szintre emelkedő Natalie Portmanről.

Natalie Portman Golden Globe stílusa

A 42 éves színésznő egy lélegzetelállító Dior ruhában jelent meg a 2024-es Golden Globe díjátadón. Az estélyit impresszionista festmények ihlették. A szoknyát borító ezernyi kis virágot egy indiai kézműves iskola szakemberei varrták a ruhára. Portman gyémánt ékszerekkel és egy Jimmy Choo cipővel tette teljessé a szettet.

Natalie Portman Golden Globe stílusa

Natalie Portman Golden Globe-stílusa

Natalie Portman Fekete hattyú-stílusa

A színésznő egy korábbi filmjére, a Fekete hattyúra emlékeztető szupermini Schiaparelli ruhában jelent meg Los Angelesben. A kis fekete ruha nagyon erősen hajaz egy balettruhára. A merev szoknya hasonlít egy tütüre, de a szettet eléggé bevadítja a dekoltázsnál lévő fekete virágra emlékeztető dísz és a mély kivágás. Natalie a Fekete hattyú forgatásán ismerkedett meg férjével, így a szexi ruhaválasztást sokan a férjnek szóló visszavágásként értelmezték.

A Fekete hattyú balett ruháját idézi ez a sikkes szett

A Fekete hattyú balettruháját idézi ez a sikkes szett

Natalie Portman lazán sikkes stílusa

Bármennyire is meglepőnek tűnhet, Natalie Portman olykor focimeccseken is felbukkan, sőt, saját női futballcsapata is van. Az alábbi fotó 2023-ban készült Párizsban. A színésznő egy laza, kissé maszkulin formájú blézert választott az örök klasszikus fehér inghez. Világító vörös rúzzsal tette nőiessé a szettet.

Natalie Portman a laza stílust is tudja elegánsan prezentálni

Natalie Portman a laza stílust is tudja elegánsan prezentálni

Natalie Portman várandós stílusa

2017-ben a második gyermekével várandós színésznő ebben a csodás Prada ruhában érkezett a Golden Globe díjátadóra. Kate Young, Portman akkori stylistja egy kényelmes, de elegáns ruhát keresett, amely illeszkedett akkori filmje, a Kennedy feleségéről szóló Jackie stílusához is. A klasszikus vonalú ruhának a meglepő sárga szín adott egy kis modern beütést. 

Natalie Portman várandós stílusa is kifogástalan

Natalie Portman várandós stílusa is kifogástalan

Natalie Portman visszafogottan szexi stílusa

Portman és a Dior kapcsolata egy nagyon régi és nagyon stabil kapcsolat. A színésznő 2011 óta a márka nagykövete, ezért is láthatjuk őt ennyi Dior ruhában. Ezen a 2022-es rendezvényen egy szexi, fekete csipkés, klasszikusan Dior-szoknyás szettben jelent meg, ami nagyon jól állt neki.

Natalie Portman szexi stílusa

Natalie Portman szexi stílusa

Forrás: instsyle.com              Fotó: Getty Images