Natalie Portman szexi végzet asszonyává vált legújabb címlapfotóján

2024. február 21.
Natalie Portman egy amerikai magazin címlapján vette tőle szokatlanul szexire a figurát.
Natalie Portman szexi címlap

Natalie Portman fordított egyet a szokásos forgatókönyvön és maga mögött hagyta megszokott jókislány szerepkörét. A Vanity Fair magazin megjelenésének 30. évfordulóját ünnepelte a sztárokkal teli címlappal, akik közül csak az egyik volt Natalie Portman.

A 42 éves Portman egyszerűen hihetetlenül szexi a fotón, ami tökéletes rálátást biztosít izmos karjára és lábára. A képen a színésznő egy lila bársonyruhát visel, amit mindössze néhány vékony szalag köt össze az oldalán, ezzel is kihangsúlyozva karcsú alakját. A tűsarkú arany szandál, az arany ékszerek, és a Natalie vállára omló barna hajkorona ellenállhatatlan magabiztosságot sugároznak a képről.

Sokak szerint a kép üzenet lehet Natalie Portman férjének, Benjamin Millepied balett-táncosnak is. Tavaly derült ki ugyanis, hogy a férfi megcsalta Portmant egy 25 éves nővel. Azóta voltak hírek, amelyek arról számoltak be, hogy Natalie és férje igyekszenek megoldani a helyzetet, főként gyermekeik, a 12 éves Aleph és a 6 éves Amalia érdekében.

Tavaly nyáron úgy tűnt, hogy véglegesen kiderült, a pár nem tudja megmenteni a házasságot és különválnak útjaik, de hivatalos megerősítés nem érkezett erről. Natalie Portman rendkívül zárkózott, nagyon erősen védi a magánéletét, ami miatt nem kíván beszállni a státuszukat illető találgatásokba.

Másrészről viszont Portman azt is hozzátette, hogy a filmes és magánéletének ilyen erős szeparációja és zárkózottsága részét képezhette a házasságuk körüli problémáknak is.

Forrás: dailymail.co.uk    Fotó: Getty Images