Veszélybe került Matt Damon családi nyaralása Görögországban

2024. július 15.
Matt Damon és családja épp Görögországban vakációztak, mikor egyik pillanatról a másikra zűrös helyzetben találták magukat.
Matt Damon családi nyaralása Görögországban veszélybe került

Képzeld csak el, ahogy Matt Damon békésen vacsorázik vagy iszogat szombat este a családjával, miközben a görögországi Mykonos szigetén nyaralnak, majd váratlanul felszólították, hogy hagyják el tengerparti bárt.

A mykonosi rendőrségi aligazgatóság azonnal intézkedett, miután este 23:00-kor névtelen e-mailt kaptak, amiben az állt, hogy robbanószerkezeteket helyeztek el négy tengerparti bárban a görög szigeten, amely egy népszerű turisztikai célpont, és ahol Matt Damon a családjával élvezte volna a pihenést.

A becslések szerint 4000 mulatozó van a görög szigeten, ahol Matt Damonék nyaralnak, ezért a rendőrség arra kérte a bártulajdonosokat, hogy nyugodtan és rendezetten irányítsák a vendégeket a kijáratokhoz. Az egyik bár tulajdonosa azt mondta a görög Protothema görög lapnak: „Miután értesítést kaptunk a rendőrségtől, azonnal lehalkítottuk a zenét, és nyugodtan biztonságos helyre vezettük vendégeinket. Kihívást jelentő helyzet volt, de sikerült fenntartanunk a rendet.” 

Természetesen a helyi lapok is megjelentek a helyszínen, ahol nagy volt a pánik, és lencsevégre kapták az 53 éves Matt Damont, aki nyugodtnak és segítőkésznek tűnt, ahogy követte az utasításokat, és kiment a szabadba.  A helyi rendőrség később megerősítette, hogy a fenyegetés szerencsére csak átverés volt.  A helyszínen készült képeket ITT találod.

Balról: Matt Damon felesége, Luiciana és a gyerekeik, Isabella Gia és Stella

Balról: Matt Damon felesége, Luiciana és a gyerekeik, Isabella Gia és Stella

Matt Damon a feleségével, Lucianával és négy lányukkal, a 25 éves Alexiával, a 18 éves Isabellával, a 15 éves Giával és a 13 éves Stellával nyaralnak. Alexia Matt Damon mostohalánya, aki négyéves volt, amikor a színész 2003-ban találkozott Lucianával egy zsúfolt miami éjszakai klubban, miközben Floridában a Túl közeli rokon című filmet forgatta. Bár Luciana vonakodott komolyan belebonyolódni a kapcsolatba a lánya miatt, Matt Damon érett férfiként viselkedett, akit egyáltalán nem zavart, hogy szerelmének már van egy gyermeke. 

Forrás: Dailymail, Fotók: Getty Images