Johnny Depp újra szerelmes – Ez a gyönyörű 28 éves orosz modell a barátnője

2024. július 17.
Úgy tűnik, két évvel Amber Heardtől való zajos válása után új barátnője van Johnny Deppnek.
Johnny Depp új barátnő

Nagyon úgy fest, hogy Johnny Depp szívét elrabolta egy szőke orosz hölgy. Valószínűleg ez az új szerelem állhat annak hátterében is, hogy az elmúlt években kissé szétesettnek tűnő színész újra kezd tip-top formába lendülni.

A 61 éves Johnny Depp a hírek szerint egy 28 éves orosz modell, Yulia Vlasova mellett találta meg a boldogságot. A páros 2021-ben találkozott először a Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztiválon, ahol Yulia mint kozmetikus és sminkes volt jelen.

Az azóta eltelt két évben néha-néha találkoztak, de most már gyakrabban lehet őket egymás társaságában látni. Legutóbb egy londoni helikopter felszállónál kapták lencsevégre Johnny Deppet és Yuliát, amint egy gépre igyekeztek. 

Az influenszerként is dolgozó Yuliának saját szépségszalonja van Prágában, ahol ideje nagy részét tölti. Úgy tudjuk, hogy a fiatal nő egyébként egy moszkvai egyetemen tanult nemzetközi kapcsolatokat. A hírek szerint erről a szakról kerülnek ki az orosz diplomaták és a központi hírszerzés alkalmazottai is. 

Az elmúlt időszakban Johnny Depp a modell több fotóján is megjelent sejtelmes módon. Egy kérdezz-felelek során megkérdezték Yuliát arról, ki a kedvenc színésze. Erre egy olyan képpel válaszolt, amin annyi látszik, hogy a színész – tetoválásairól felismerhető – keze a lány combján pihen, a válasz pedig a következő volt: „JD. Ő egy rendkívül tehetséges és inspiráló színész.” A képet azóta törölte.

Egyébként Johnny Depp két évvel idősebb Yulia katona édesapjánál, és maga Yulia is csak 5 évvel idősebb a színész lányánál, Lily-Rose Deppnél.

A párról készült friss képeket ITT tudod megnézni!

Forrás: dailymail.co.uk     Fotó: Getty Images