Johnny Depp az örök lázadó – 5 dögös pillanat a vörös szőnyegről

2024. április 12.
Johnny Depp a '80-as és '90-es években örökre beírta magát a popkultúrába. Megtanította, hogyan is kell stílusosan és magabiztosan viselni a bőrdzsekit, illetve a napszemüveget, és hamar Hollywood új szívtiprójává vált. Az évek során stílusa fejlődött, de egy dolog soha nem változott – az eredetisége.
Johnny Depp stílusa

A vörös szőnyeg sosem tántorította el Johnny Deppet attól, hogy önmagát adja. Az olyan kevésbé kreatív darabokkal is képes kitűnni a tömegből, mint egy öltöny vagy egy egyszerű dzseki, köszönhetően annak, hogy Johnny Depp nagy hangsúlyt fektet a kiegészítőkre. Imádja a sálakat, kalapokat, és látványos ékszereket, amik elképesztően jól is állnak neki.

Az alábbiakban összegyűjtöttük az 5 kedvenc Johnny Depp-outfitünket!

Johnny Depp lezser stílusát tanítani lehetne

A lezser stílusáért is imádjuk annyira Johnny Deppet

A lezser stílusáért is imádjuk annyira Johnny Deppet

A Betépve című film premierjének alkalmából Johnny Depp egy egyszerű outfit mellett döntött: szürke farmert és barna dzsekit húzott, de ezt is sikerült feldobnia egy szürke sállal és az elmaradhatatlan barna kalappal.

Johnny Depp elegánsan laza stílusa

Az elegáns, mégis laza stílus remekül áll Johnny Deppnek

Az elegáns, mégis laza stílus remekül áll Johnny Deppnek

A 63. Golden Globe-díj-átadó alkalmából Johnny Depp egy elegáns, de mégis egyedi szettben érkezett volt élettársa, Vanessa Paradis oldalán. A fekete öltöny alá egy vörös inget vett fel, és ehhez a zoknija színét is igazította, ami kilátszódott a fekete lakkcipőjéből.

Johnny Depp fekete-fehér összeállítása magára vonzotta a tekinteteket

Mindenki imádta Jonny Depp fekete-fehér együttesét

Mindenki imádta Johnny Depp fekete-fehér együttesét

A 2007-es velencei filmfesztivál alkalmából Johnny Depp szmokingot viselt, fehér zakóval és cipővel. Természetesen a napszemüveg sem maradhatott le. A világos, elegáns öltözet és lakkozott frizura nem maradt észrevétlenül, sőt, mindenkit levett a lábáról.

Jonny Depp bármiben szívdöglesztő tud lenni

Bármilyen stílust is válasszon, Johnny Depp mindig szívdöglesztő

Bármilyen stílust is válasszon, Johnny Depp mindig szívdöglesztő

A Karib-tenger kalózai tokiói sajtókonferenciáján Johnny Depp a szokásos laza stílusában jelent meg: egy sima csíkos póló alá a derekára kötött egy terepmintás kabátot. Egyszerű, de mégis szívdöglesztő, ha valaki jól viseli. Bő farmert választott, és most sem hiányozhatott a fejéről – vagy éppen a kezéből – egy bohém kalap.  

Johnny Deppnek a darkos stílus is remekül áll

A darkos stílus istenien áll Johnny Deppnek

A darkos stílus istenien áll Johnny Deppnek

A legendás állatok: Grindelwald bűntettei londoni premierjére 2018-ban Johnny Depp egy fekete pitonmintás selyemkeverék zakót viselt, ami megadta a hangulatát ez egész outfitnek. Alá egy testreszabott fekete öltönyinget vett fel. A szettet egy fekete Levi’s farmerrel és fekete lakkozott Dr. Martens bakanccsal egészítette ki.

Szerző: Gabányi Kinga, gyakornok Fotó: Getty Images