Bensőséges családi fotót osztott meg gyermekeiről Katalin hercegné

2024. július 17.
Katalin hercegné és Vilmos herceg is megosztott egy nagyon aranyos képet, amin kisebbik gyerekeik, Sarolta hercegné és Lajos herceg a 2024-es foci-Eb-n izgulnak.
Katalin hercegné gyermekei EB 20204

Katalin hercegné és Vilmos herceg is közzétett egy képet kisebb gyerekeik vasárnap estéjéről. A kicsik sok más angol gyerekhez hasonlóan végigizgulták az esti focidöntőt, ahol Anglia Spanyolországgal játszott a foci-Eb bajnoki címéért.

A képen Katalin hercegné gyermekei ráadásul nem hivatalos, elegáns ruhában, hanem egy-egy névre szóló angol mezben nézték a döntőt, amelynek száma az életkorukat, vagyis a 9 és 6 évet jelentették.

A fotó alatt pedig ömlenek az elragadtatott hozzászólások a kommentelőktől. Többen is kiemelték, hogy mennyire jó dolognak tartják, hogy láthatnak valamit abból, milyen az, amikor Katalin hercegné és Vilmos herceg utódai „normális gyerekként” töltik az idejüket. 

„Anglia, a csapatmunkád, eszességed és elszántságod inspiráló volt számunkra, kicsik és nagyok számára egyaránt. Gratulálunk Spanyolországnak, Katalin és Vilmos” – lehet olvasni a kép aláírásában.

Többen is szóvá tették, milyen kár, hogy Katalin és Vilmos legidősebb fia, György herceg nem látható a képen focimezes tesói mellett. Ennek oka, hogy a szerencsés György herceg édesapjával együtt személyesen nézte végig a foci-Eb döntőt Berlinben. Sokak szerint számára is biztos kényelmesebb lett volna, ha a döntőn ő is inkább egy szurkolói mezben feszíthetett volna az öltöny helyett.

Katalin hercegné legidősebb fia, György herceg öltönyben nézte végig a foci EB döntőjét édesapjával

Katalin hercegné legidősebb fia, György herceg öltönyben nézte végig a foci-Eb döntőjét édesapjával

Katalin hercegné gyermekei imádják a sporteseményeket

Nagy nap volt az elmúlt vasárnap Katalin hercegné és családja életében, ugyanis a foci-Eb döntője napján a hercegné és Sarolta hercegnő a wimbledoni tenisztornán is tiszteletüket tették. A hercegné évek óta a brit tenisz és krikett patrónusa, a hagyomány szerint ő adja át a győzteseknek a kupát. Ugyanakkor idén sok találgatás övezte a kérdést, hogy megjelenik-e a majd a döntőn. 

Márciusban érkezett a bejelentés Katalin hercegné részéről, hogy januári hasi műtéte során rákos sejteket találtak a szervezetében. Ennek okán megelőző kemoterápiás kezelésen vesz részt, ami miatt a hivatalos szereplései lemondásra kerültek. Végül Katalin hercegné ott volt az apósa, Károly herceg számára rendezett katonai parádén júniusban, és sokak örömére egy wimbledoni látogatáshoz is elég jól érezte magát.

Forrás: pagesix.com      Fotó: Getty Images