Katalin hercegné legszebb nyári ruhái – meríts ihletet a ruhatárából

2024. június 20.
Ötleteket keresel a nyári ruhatárad felfrissítéséhez? Akkor érdemes szétnézned Katalin hercegné gardróbjában, aki a kifinomult és könnyed elegancia megtestesítője.
Katalin hercegné legszebb nyári ruhái - meríts ihletet a ruhatárából
  • Katalin hercegné gyakran visel maxiruhákat.
  • A walesi hercegné szereti a virágmintás és pöttyös ruhákat.
  • Megmutatjuk Katalin legkáprázatosabb nyári ruháit.

A walesi hercegnő megjelenése mindig sikkes és elegáns. Előszeretettel részesíti előnyben a laza, de felettébb csinos maxi- és midiruhákat. Amikor épp nem a közfeladatait látja el, akkor sem adja alább, és a híresen sportos Katalin hercegné a hétköznapokon is képes ragyogni az egyszerű, ízléses öltözékével. A nyári gardróbjában a lágy pasztellszínek és a vidám minták állnak a középpontban, illetve szemmel láthatóan rajong a zöld és kék színű ruhákért.

Megmutatjuk Katalin hercegné legszebb nyári ruháit:

1. Katalin hercegné fehér ingruhában

2022 júniusában Katalin hercegné és Vilmos herceg részt vett a tragikus Grenfell-torony tűzvész 5. évfordulója alkalmából rendezett istentiszteleten. Katalin egy fehér Suzannah London ingruhában jelent meg, amihez fekete-fehér Alessandra Rich magas sarkút párosított.

Katalin hercegné fehér ingruhában

Katalin hercegné fehér ingruhában

2. Katalin hercegné babakék ruhában

Egy 2023-as jótékonysági lóversenyen Katalin hercegné ebben a csodálatos babakék Beulah London midiruhában jelent meg.

Katalin hercegné babakék ruhában

Katalin hercegné babakék ruhában

3. Katalin hercegné pöttyös ruhában

Több alkalommal is lehetett már látni Katalin hercegnét ebben a sötétkék, fehér pöttyös nyári ruhában, ami nem csoda, hiszen mesésen áll neki, és minden bizonnyal szuperkényelmes lehet! Ráadásul a fekete orrú, fehér cipő, amit párosít hozzá, abszolút harmonikussá teszi a megjelenését.

Katalin hercegné pöttyös ruhában

Katalin hercegné pöttyös ruhában

4. Katalin hercegné sárga ruhában

Időnként a merész színekkel is kísérletezik Katalin hercegné, mint amilyen ez a sárga ruha, amit a 2022-es wimbledoni tenisztorna női versenyének döntőjén viselt. Az egyenes szabású Roksanda maxiruhához egy fehér Gianvito Rossi magas sarkút választott.

Katalin hercegné sárga ruhában

Katalin hercegné sárga ruhában

5. Katalin hercegné Ridley London ruhája

Katalin ebben az egyszerre elegáns és lezser virágmintás Ridley London nyári ruhában érkezett 2019-ben a Warren Park Children’s Centerbe, hogy részt vegyen egy fotós workshopon és találkozzon az Action for Children’s jótékonysági szervezet által támogatott hátrányos helyzetű gyerekekkel.

Katalin hercegné Ridley London ruhája

Katalin hercegné Ridley London ruhája

6. Katalin hercegné virágmintás ruhában

A walesi hercegné egy sötétzöld-fehér virágmintás midiruhát vett fel. A rövid ujjú, redős szoknyájú Rochas nyári ruhát a Chelsea Flower Show-n viselte 2017-ben. Mondani sem kell, olyan nagy sikere volt a ruhának, hogy utána rövid idő alatt elkapkodták a boltok polcairól.

Katalin hercegné virágmintás ruhában

Katalin hercegné virágmintás ruhában

Forrás: Sheknows, Fotók: Getty Images