Eb 2024: ők a leggazdagabb focistafeleségek

2024. július 01.
A 2024-es foci-Eb legjobb labdarúgói évente több milliót keresnek a pályán nyújtott teljesítményükkel. De a focistafeleségek sem panaszkodhatnak: jó néhányuk busás vagyont gyűjtött össze az elmúlt években.
Eb 2024 leggazdagabb focistafeleségek
  • Javában zajlik a 2024-es foci-Eb.
  • A sztárfocisták mellett nagy figyelem irányul a focistafeleségekre is.
  • Az alábbi 5 focistafeleség saját jogán is dúsgazdagnak mondhatja magát.

A foci emberek millióinak kedvenc sportja, akár tevékenységről, akár TV-nézésről beszélünk. De sokakat nemcsak a 2024-es foci-Eb játékosainak pályán nyújtott teljesítménye érdekel – a focisták ragyogó élete is rendkívül vonzó a rajongók számára. Az angolok és az angol sajtó különösen nagy figyelemmel fordul például a focistafeleségek felé, akik megnevezésére még külön rövidítést is kitaláltak. Ők a „WAGS”, azaz „wives and girlfriends” = feleségek és barátnők, akik a 2024-es Eb-n is nagy erőbedobással szurkolnak párjaiknak a pályán.

Az alábbi 5 focistafeleség saját jogán is dúsgazdagnak számít – több millió követőjüknek köszönhetően vagyonokat kaszálnak az Instagramon.

Lássuk az 5 leggazdagabb focistafeleséget!

 

1. Georgina Rodriguez, a leggazdagabb focistafeleség

Georgina Rodriguez a leggazdagabb focistafeleség

Georgina Rodriguez a leggazdagabb focistafeleség

A focistafeleségek rocksztárja, a 30 éves Georgina Rodriguez több követőt gyűjtött össze az Instagramon, mint bármelyik másik feleség vagy barátnő – egészen pontosan 60 milliót. Cristiano Ronaldo barátnőjének vagyonát a Netflix I Am Georgina című dokumentumfilmje, valamint a Prada, a Gucci és a Chanel reklámkampányai is növelték.

Hatalmas közösségimédia-követői miatt Georgina Rodriguez ma már megengedheti magának, hogy megválogassa, mit népszerűsít, és mit nem. Posztonként pedig 150 000 fontot (69 millió forintot) is zsebre tehet.

Az Instagramon bepillantást enged rajongóinak csillogó életébe. Gyermekeiről és kedveséről is gyakran posztol képeket.

2. Anna Lewandowska, a második leggazdagabb focistafeleség

Anna Lewandowska is rendkívül gazdag focistafeleség

Anna Lewandowska is rendkívül gazdag focistafeleség

A lengyel csatár, Robert Lewandowski felesége, Anna Lewandowska világ- és Európa-bajnoki érmeket nyert karatéban, mielőtt visszavonult és egy többmilliós fitneszbirodalmat épített fel.

A 35 éves Anna a szülőhazájában, Lengyelországban az  egyik leggazdagabb nőnek számít. Becslések szerint Anna és Robert együttesen 100 millió fontot érnek.

Annának 5,6 millió követője van az Instagramon, ahol gyakran posztolja fitnesz-, jóga- és diétatippjeit, valamint aranyos képeket lányaikról, a hétéves Kláráról és a négyéves Lauráról. A közösségi médiában szerzett jövedelmét posztonként körülbelül 140 000 fontra (64 millió forintra) becsülik.

3. Dani Dyer, a harmadik leggazdagabb focistafeleség

Dani Dyer is egy gazdag focistafeleség

Dani Dyer is egy gazdag focistafeleség

Minden idők egyik legnépszerűbb Love Island-sztárja, a 27 éves Dani Dyer is egy focistafeleség. Dani Dyer 2021-ben ment hozzá a West Ham angol labdarúgójához Jarrod Bowenhez.

A rajongók imádják Dani pezsgő személyiségét, földhözragadt hozzáállását és humorát. A becslések szerint Dani akár 9000 fontot (több mint 4 millió forintot) is kereshet posztonként.

4. Alice Campello Morata, a negyedik leggazdagabb focistafeleség

Nincs oka a panaszra Alice Campello Morata, spanyol focistafeleségnek

Nincs oka a panaszra Alice Campello Morata spanyol focistafeleségnek

A 2024-es Eb spanyol csapatkapitánya, Alvaro Morata felesége, Alice Campello a maga nemében szupersztár. A négygyermekes anyuka modell és vállalkozó, saját divatmárkát és kegyetlenségmentes szépségápolási termékcsaládot indított.

Érdekesség, hogy Alice a spanyol csapatkapitány figyelmét is a közösségi médián keltette fel. A nő korábban elárulta, hogy azután került sor az első találkozásukra, hogy a focista írt neki Instagramon egy üzenetet. 

Most a 29 éves Alice posztonként akár 8000 fontot (több mint 3 millió forintot) is kereshet posztonként.

5. Zoe Cristofoli, az ötödik leggazdagabb focistafeleség

A divatmodell Zoe Cristofoli is gazdag focistafeleség

A divatmodell Zoe Cristofoli is gazdag focistafeleség

A tetoválások szerelmese, a 28 éves Zoe Cristofoli a francia sztár, Theo Hernandez barátnője, aki Franciaország csapatában játszik a 2024-es Eb-n. A modell Zoe-nak és a védőnek van egy közös fia, TJ.

A bombázó imádja a tetoválásokat, és gyakran mutatja be Instagram-oldalán a testének mintegy 60 százalékát borító több száz rajzot. Emellett társtulajdonosa egy tetoválószalonnak, az Ink Studio Lagrange-nak Torinóban. A modell posztonként 2700 fontot szokott zsebre tenni.

Fotó: Getty Images