Imádják egymást! Matt Damon majd’ felfalja feleségét a görög nyaralásukon

2024. július 18.
Matt Damon úgy döntött, hogy idén is a görögországi Mykonoson fog vakációzni családjával, azonban néhány nappal ezelőtt zűrös helyzetben találták magukat. A veszély szerencsére elhárult és láthatóan nagyon élvezik a nyaralást.
Elhárult a veszély - a tengerparton élvezi nyaralását Matt Damon és felesége

A görögországi Mykonos a hírességek körében is igen népszerűnek számít, éppen ezért nem meglepő, hogy az Oscar- és Golden Globe-díjas színész, Matt Damon is előszeretettel jár vakációzni családjával Európába. A színész már tavaly is Mykonoson töltötte szabadidejét feleségével, Luciana Barrosóval és lányaikkal. 

Matt Damon úgy döntött, hogy idén is a már jól bevált helyszínre utazik családjával, azonban a nyaralás eleje nem egészen úgy sült el, ahogy azt a színész tervezte. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a hét elején Damont váratlanul felszólították, hogy hagyják el a tengerparti bárt. A mykonosi rendőrségi aligazgatóság azonnal intézkedett, mivel este 23:00-kor névtelen e-mailt kaptak, amiben az állt, hogy robbanószerkezeteket helyeztek el négy tengerparti bárban a görög szigeten, amely egy népszerű turisztikai célpont, és ahol Matt Damon a családjával élvezte volna a pihenést.

A veszély szerencsére elhárult, így néhány nappal később Matt Damon és felesége már a tengerparton élvezték egymás társaságát. Az 53 éves színész egy fürdőnadrágot és egy fekete-fehér mintás inget viselt, míg Luciana egy szintén fekete, pánt nélküli fürdőruhában mutatta meg csodás alakját. Luciana egy csipkeszoknyával, baseballsapkával és napszemüveggel dobta fel megjelenését. A történtek ellenére a pár láthatóan nagyon élvezi a közösen eltöltött időt. 

Matt Damon Lucianával és négy lányukkal, a 25 éves Alexiával, a 18 éves Isabellával, a 15 éves Giával és a 13 éves Stellával nyaralnak. Alexia Matt Damon mostohalánya, aki négyéves volt, amikor a színész 2003-ban találkozott Lucianával egy zsúfolt miami éjszakai klubban, miközben Floridában a Túl közeli rokon című filmet forgatta.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images